Πέρασε από την Άρτα (0-1) ο Πλατανιάς

Ο Καραϊσκάκης Άρτας χάρισε τη νίκη στην ομάδα των Χανιών με ένα γκολ δώρο στο 22ο λεπτό και έτσι ο Πλατανιάς έφυγε με τη νίκη (1-0) από την Άρτα.

photo: intime.gr

Σε ένα κακό ματς που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Ανάργυρων στην Άρτα, ο Πλατανιάς πήρε μια νίκη – δώρο από τον Καραϊσκάκη, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές ευκαιρίες και την αναμέτρηση να κρίνεται από ένα τραγικό λάθος του Παντίδου. Στο 22ο λεπτό, ο αμυντικός των γηπεδούχων προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα του, αλλά με αυτή την ενέργεια ουσιαστικά έδωσε ασίστ στον Μπιανκόνι, ο οποίος δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την σπάνια ευκαιρία και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Το 1-0 του Πλατανιά έδειξε να μην κινδυνεύει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, μιας και οι γηπεδούχοι έδειξαν πως έχουν πολλά προβλήματα στην δημιουργία, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, αφού δεν υπήρξε ουσιαστικά καμία φάση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για την ομάδα του Μανώλη Παπαμτθαιάκη που θα πρέπει να βρει λύσεις στις επόμενες εβδομάδες ώστε να επανέλθει η καλή λειτουργία της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς είχε περισσότερη ενέργεια, έψαξε φάσεις και γκολ σε σαφώς πιο ανοικτή άμυνα βέβαια μετά το γκολ που είχε σημειώσει και πάλι όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολύ μεγάλους κινδύνους για την άμυνα του Στεφανάκου.

Η ομάδα των Χανιών, πάντως, έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το απόλυτο και φυσικά δεν θα περίμενε πιο ιδανική αφετηρία με τα προβλήματα, με τα οποία είχε τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού και υπήρχε αμφιβολία ακόμη και για τη συμμετοχή της στην κατηγορία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Κάλλης (Αν. Αττικής), Δελλής (Βοιωτίας)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανικου, Μπεκατώρος, Καπίας, Παντίδος, Μαχαίρας (21′ Γυφτοκώστας. 85′ Παναγιώτου), Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο (69′ Κυριάκης), Άλεξιτς, Λίτσκας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσακης, Ποζατζίδης, Καρασκούνης, Κόρτσαμ, Ουές (76′ Πουρζιτίδης), Νίλι, Παπουτσογιαννόπουλος (68′ Κωστίκος), Μποσέτι, Παπανικολάου (89′ Τσακμάκης), Μπιανκόνι

πηγή:footballleaguenews.gr