Πέρασε από την Λευκάδα με 0-3 η ΑΕ Λευκίμμης

Δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Τηλυκράτης κόντρα στην ΑΕ Λευκκίμης στο εντός έδρας παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ εθνικής.

Αν και οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Παρά την καλή εμφάνιση της ομάδας του Μαγκαφίνη, τα ατομικά λάθη στην άμυνα έφεραν  ήττα που φέρνει ανησυχία βαθμολογικά για τον Τηλυκράτη. 

Από την αρχή του παιχνιδιού οι παίχτες του Μαγκαφίνη πίεζαν αρκετά την αντίπαλη ομάδα αλλά χωρίς να φέρουν κάποιο κίνδυνο στην άμυνα της Λευκκίμης. Στο 10ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσεβανέδη ο οποίος με καλή ατομική ενέργεια κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για  το 0-1. Στη συνέχεια ο Λίμα με ανάποδο ψαλιδάκι αιφνιδίασε την άμυνα του Τηλυκράτη και σημείωσε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος πάρα την εξέλιξη του παιχνιδιού οι παίχτες δεν τα παράτησαν κλείνοντας την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο. Στο 67′ ο Τσεβανέδης διαμόρφωσε εύκολα το 0-3 έπειτα από λάθος του Κουσιάδη.

Διαιτητής: Ζαμπάλας Σ.

Βοηθοί: Θανάσης Α. – Πάνος Σ.

Τηλυκράτης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Κουσιάδης, Πριόνας, Καταγής,Δημητρίου, Χριστογιάννης, Τόσκα, Περιστέρης, Cela (75′ Γεωργάκης), Κολοβός, Καταγής, Βασίλας (46′ Φράγκος).

ΑΕ Λευκκίμης (Ρομπέρτο Μπολάνο) : Ντούνης, Βούλγαρης, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Shterev ( 46′ Βασιλάκης), Κιοσές, Γαστεράτος (88′ Βλάχος) , Κάντας, Τσόφλιος, Τσεβανέδης (77′ Λεπενιώτης) , Λίμα (69′ Θεοδωράκης )

πηγή: lefkadapress.gr