Πέρασε με 1-2 από την Πρέβεζα ο Θρίαμβος Λούρου

Σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 φίλαθλοι από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’, χωρίς θέαμα και φάσεις, ο Θρίαμβος Λούρου πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, κερδίζοντας τον ΠΑΣ Πρέβεζα με 2-1.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα, σήκωσαν στα χέρια τους ένα πανό το οποίο έγραφε ‘’Σας παρακαλώ μην με χτυπάτε άλλο’’ στην μνήμη του 18χρονου Άλκη από την Θεσσαλονίκη.

Ενώ και οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Φραγκούλη, ο οποίος έφυγε την Πέμπτη από την ζωή, με τα δυο του παιδιά Παύλο και Κώστα να βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου.

Το φιλμ του αγώνα:

5o To 0-1 για τον Θρίαμβο Λούρου με το κοντινό σουτ του Γκολάκου.

13ο Δοκάρι για τον ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Βασίλη Τριάντο.

21ο Ισοφάριση για τον ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Φώτη Σιδέρη.

35ο Ο Θρίαμβος Λούρου διπλασιάζει τα τέρματά του με το κοντινό πλασέ του Κούση.

Ημίχρονο: ΠΑΣ Πρέβεζα – Θρίαμβος Λούρου 1-2.

63ο Κεφαλιά του Νίκου Μπόμπορη πάνω από την εστία του ΠΑΣ.

70ο Κεφαλιά του Ζάκκα από κοντινή απόσταση, μετά την σέντρα του Λαμπρούση, η μπάλα πάνω από την εστία του ΠΑΣ.

75ο λεπτό ο Πόποτας έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, όταν βρέθηκε τετ α τετ απέναντι από την εστία του Λούρου, αλλά του σουτ που έκανε πέρασε δίπλα από την εστία.

Κίτρινες: Κώστας (ΠΑΣ), Πόποτας (ΠΑΣ), Τουλκερίδης (ΠΑΣ), Ζάκκας (Λούρος), Κόλινς (Λούρος), Πάνου (Λούρος), Γκολάκος (Λούρος), Καραπιπέρης (Λούρος)

 

Διαιτητής: Ζιώγας Αθ.

Βοηθοί: Κέφης – Ζιώγας Αλ.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας Άγγελος): Κώτσης, Μπαρλαγιάννης, Ράμμος, Καραγεώργος, Κώστας, Τουλκερίδης, Σιδέρης (40΄ λ.τρ. Λεόπουλος), Τριάντος, Johansen (69΄ Τσάτσος), Πόποτας, Σκαμνέλος.

Θρίαμβος Λούρου (Δήμας Μάκης): Καραπιπέρης, Πρέντζας, Δάσκαλος (59΄ Λαμπρούσης), Πάνου, Γκίνι, Κόλλινς, Γκολάκου (83΄ Κολιός Π.), Κούσης, Μπόμπορης (83΄ Κολιός Γ.), Γεωργίου (27΄ λ.τρ. Ζάκκας), Λάππας.