Πέρασε (0-1) από την Άρτα η ΑΕΚ Β΄

Με γκολ του Γκολφίνου, η ΑΕΚ Β’ επικράτησε με 0-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2. Τέλος στο αήττητο των Αρτινών με τον Κώστα Φραντζέσκο στον πάγκο τους. Νίκη μετά από τέσσερα ματς για τους κιτρινόμαυρους.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Ο Καραϊσκάκης είχε τις καλύτερες, με τον Γκίνη να επεμβαίνει όπου χρειάστηκε. Μάλιστα ο Καραϊσκάκης σκόραρε με τον Κλιγγόπουλο, ο οποίος όμως ήταν εκτεθειμένος.

Στην επανάληψη, η Ένωση βρήκε το γκολ με τον Γκολφίνο, έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Γιούση στο 56′ και έκτοτε κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Γιούσης αφού απέφυγε τον Λάζαρεφς έστειλε την μπάλα πάνω στον Φαν Ίπερεν και στην εξέλιξη της φάσης ο Κοσίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση έχοντας 32 βαθμούς, ενώ ο Καραϊσκάκης παρέμεινε στους 17, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Λαζάρεφ, Πριονάς, Τάμπας, Κρισμάρεβιτς, Κορέλας(60′ Ναζίμ), Ντοναλντόνι, Μίλιτς, Κλιγγόπουλος, Ίπερεν, Βαφειάδης(60′ Νταλακούρας), Ενρίκε(60′ Γαλεάδης)

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ραντόνια(90′ Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης(77′ Παρράς), Γκαρσία Τζ.(90′ Γεωργέας), Γιούσης, Μιτάι, Γκολφίνος(70′ Κοσίδης)

πηγή: liganews.gr