Πέρασε (0-3) από την Άρτα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου

Η πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση στο παιχνίδι δεν άργησε να έρθει καθώς στο 3ο λεπτό από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Αναστασιάδη οι αμυντικοί του Διαβολιτσίου δεν καθάρισαν την φάση η μπάλα κατέληξε στον Σχισμένο που αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Καπατσώρη.

Στο 27ο λεπτό ο Α.Ο. Διαβολιτσίου άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Ηλιόπουλο με εξαιρετική κάθετη πάσα να βρίσκει τον Μουλιάτο που πάτησε περιοχή, έφτασε από πλάγια θέση απέναντι στον Μαλίζογλου που τον πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Στο 43ο λεπτό η Αναγέννηση ξεδιπλώθηκε όμορφα από τα αριστερά με τον Μπότσαρη στο τέλος να σεντράρει και τον επερχόμενο Δ. Παπακίτσο με σκαστή κεφαλιά απο το πέναλτι να βλέπει τον αντίπαλο γκολκίπερ να εκτινάσσεται και να αποκρούει σε κόρνερ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το σφύριγμα του ημιχρόνου.

Στο 52ο λεπτό νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση με τον Παπαδόπουλο να σεντράρει από τα αριστερά, τους αμυντικούς να απομακρύνουν, τον Αναστασιάδη να μην πιάνει γεμάτα το σουτ και τον Μπότσαρη με κεφαλιά προς τα πίσω να στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Στο 59ο λεπτό ο Α.Ο. Διαβολιτσίου διπλασιάζει τα τέρματα του στο ματς με τον Ηλιόπουλο. Ο Μαλίζογλου στην προσπάθεια του να γεμίσει έστειλε τη μπάλα σε πλάτη αντιπάλου που πίεσε, οι στόπερ άργησαν να πάνε στη μπάλα και ο Ηλιόπουλος που μπήκε στη φάση την τελείωσε και όμορφα κάνοντας το 0-2.

Στο 79ο λεπτό ο Α.Ο. Διαβολιτσίου κάνει τρία τα τέρματα του στο παιχνίδι με τον Χαρλεπά. Ο Χαρλεπάς υποδέχθηκε τη μπάλα στην περιοχή, έκανε ωραία ντρίπλα πάνω στον Ζίτοβιτς που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αναγέννηση Άρτας: Μαλίζογλου, Μπόκος (78′ Ζίτοβιτς), Κατσιγιάννης (78′ Βασίλας), Μυσιούδης, Σχισμένος, Γούλας, Μπότσαρης, Κραμπής, Παπαδόπουλος (69′ Α. Παπακίτσος), Αναστασιάδης (90′ Αρτέμης), Παπακίτσος Δ (90′ Τσιώλας).

Α.Ο. Διαβολιτσίου: Καπατσώρης, Θώδης, Βελλής (83′ Γκελγκερία), Πιτσίλης, Καντούσης, Μουλιάτος (83′ Φασουλής), Μπαλόπουλος, Μιχαλόπουλος (69′ Χαρλέπας), Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Ντα Σίλβα (53′ Δημητρίου)