Πήρε το ντέρμπι ο Αμβρακικός Βόνιτσας και έπιασε κορυφή

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικου πίνακα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ φιγουράρει ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ μετά τη νίκη του με 1-0 επί του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Αμβρακικό ήρθε στο 41ο λεπτό όταν ο Μπαρλαγιαννης μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, από το σημείο του πέναλτι.

Τρία λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό ο Τσιουνης εκμεταλλεύθηκε το λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μήτσιου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Τρανουλιδης σταμάτησε τον Μαργώνη στο τετ α τετ, κρατώντας το μηδέν.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δεύτερου ημιχρόνου ανήκει στους φιλοξενουμένους καθώς στο 63ο λεπτό ο Λάκκας με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα από τα αριστερά, έστειλε την μπάλα άουτ.

Η υπεροχή του ΘΡΙΑΜΒΟΥ στο διάστημα αυτό ήταν ολοκληρωτική και στο 75ο λεπτό αν ο ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ δεν έκανε διπλή απόκρουση εκ των οποίων η δεύτερη σε εξ επαφής προβολή του Ντάβανου, θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση.

Η απάντηση της ομάδας μας στις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων ήρθε στο 82ο λεπτό όταν ο Μπουρδούβαλης επιχείρησε ένα σουτ από μακρινή απόσταση με τον Μήτσιο να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Ζιώγας – Κέφης

Αμβρακικός Βόνιτσας (Δημητρης Κονιδάρης-Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Μπαρλαγιάννης (77′ Μπούζι), Βασίλας, Βρεττός, Βλάχος, Ιασωνίδης,  Φέτσης (80′ Κτενάς), Καταγής Λ. Καταγής Γ. Καλογερής (68′ Μπουρδούβαλης), Τσιούνης.

Θρίαμβος Λούρου (Γιώργος Γιάννος): Μήτσιος, Λάκκας, Χυσο, Πάνου, Γεωργίου, Μαργώνης, Γρηγορίου, Δάσκαλος, Δήμας, Κολιός Γ., Χεμπέγια.

πηγή: akarnanikanea.gr