Παναγιωτίδη και Barbosa,οι πρώτες σκόρερ του 1ου ομίλου

Δυο παίκτριες των Τρικάλων ισοβάθμησαν στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Εθνικής Γυναικών.Συγκεκριμενα η Πορτογαλίδα  μεσοεπιθετικός  Μαρλέν Μπαρμποσα(Οπλοπολυβόλο)και η επιθετικός Ευαγγελία Παναγιωτίδη(Ελεύθερος Σκοπευτής)πέτυχαν συνολικά 14 γκολ στη φετινή αγωνιστική σεζόν(2016-17).Μάλιστα η Ευαγγελία Παναγιωτίδη με το τέρμα που σημείωσε στο νικηφόρο εκτός έδρας ματς με τη Ροδόπη 87′(0-4)έπιασε τη Μαρλεν Μπαρμποσα που απολάμβανε τη μοναξιά της κορυφής μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος..

14 γκολ

Μαρλεν Μπαρμποσα(Τρίκαλα)

Ευαγγελία Παναγιωτίδη(Τρίκαλα)

Οι δύο ομάδες που ανεβαίνουν στην ‘Α Εθνική είναι τα Τρίκαλα 2011 και ο Βόλος 2004.

Ευαγγελία Παναγιωτίδη: »Ο στόχος της ομάδας μου επιτεύχθηκε. Είχαμε μία πολύ καλή εικόνα τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Προσπαθούσαμε να βάζουμε υψηλούς στόχους καθώς ήταν και μία χρονιά προετοιμασίας για την Α Εθνική. Θεωρώ ότι δώσαμε το εκατό τοις εκατό σε κάθε παιχνίδι και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για τα καλύτερα στην Α Εθνική. Τα συναισθήματα φυσικά είναι μόνο ευχάριστα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ,Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή την επιτυχία Αλλά να δουλέψουμε περισσότερο ώστε να επιστρέψουμε στην Α κατηγορία προετοιμασμένες και έτοιμες. Επίσης χαίρομαι για τα 14 τέρματα που πέτυχα με την ομάδα των Τρικάλων. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που ανήκω σε αυτή την μεγάλη οικογένεια και προσπαθώ με τον δικό μου τρόπο να βοηθήσω και να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει. Ένα μεγάλο μπράβο στις συμπαίκτριες μου στο Δ.Σ της ομάδας που ο καθένας με τις ενέργειες τους βοήθησαν την ομάδα και Τον προπονητή της ομάδας τον κύριο Γιώργο Λουλέ για την εργατικότητα και την αγάπη που έχει για την ομάδα.»

Μαρλεν Μπαρμποσα:’‘ Φυσικά και είμαι χαρούμενη που είμαι πρώτη σκόρερ μαζί με τη συμπαίχτριά μου αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είμαστε πρωταθλήτριες! Τα γκολ τα βάλαμε όλες μαζί γιατί σε ένα ομαδικό άθλημα σαν το ποδόσφαιρο μόνη σου δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Η άνοδος στην Α Εθνική ήταν αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας που καταβάλαμε και για αυτό ευχαριστώ τις συμπαίχτριες μου, τον προπονητή μου και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να πετύχουμε αυτό που θέλαμε! Ξαναερχόμαστε λοιπόν στην Ά Έθνική! Από εκεί που «δεν έπρεπε να είχαμε φύγει» γιατί απλά αυτό τον στόχο βάλαμε και αυτό αξίζουμε!

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ Η 2Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ»

Επιμέλεια άρθρου:Ηλίας Σχορτσιανίτης-Σοφία Κυριακίδου

πηγή: womensports.gr