Παναγιωτόπουλος: «Μας ξύπνησε η ήττα στην Άρτα»

Το νικηφόρο σερί του  στις έξι νίκες, διεύρυνε χθες ο Τηλυκράτης, ο οποίος βαδίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +6 από την Παναχαϊκή. Μεγάλο σερί, στο αρχικό σχήμα, από το οποίο δεν έχει λείψει καθόλου φέτος, «τρέχει» και ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

Ο Ηλείος κεντρικός αμυντικός, μαζί με τον Γιώργο Μπιμπισίδη, έχουν φτιάξει ένα εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Τηλυκράτης, εκτός από πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, διαθέτει αυτή τη στιγμή και την καλύτερη άμυνα, έχοντας μάλιστα δώσει και δυο παιχνίδια περισσότερα από την Παναχαϊκή, η οποία εκτός από το ματς που χρωστάει με τον Αχέροντα, έχει κερδίσει στα χαρτιά και το παιχνίδι με τον Αμβρακικό.

Με μόλις έξι γκολ παθητικό σε 13 ματς ο Τηλυκράτης, δηλαδή λιγότερο από μισό γκολ μέσο όρο παθητικό, φιγουράρει πρώτος και σκέφτεται εκείνο το απόγευμα στην Άρτα και την ήττα του από την Αναγέννηση. Ήταν η τελευταία φορά που έχασε βαθμούς, η μια και μοναδική ήττα της ομάδας έως τώρα.

«Μας ξύπνησε εκείνη η ήττα», έλεγε χθες στη Γαστούνη ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος τόνιζε ότι πλέον η ομάδα του έχει φτάσει σε ένα επίπεδο να διαχειρίζεται το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με την απαιτούμενη προσοχή. Μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά από την ομάδα και τον τεχνικό Ανδρέα Παντζιαρά, αλλά και για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, έδωσε να καταλάβουμε ότι ο Τηλυκράτης, είναι μια ομάδα στην οποία οι νίκες, γεννούν “δίψα” για νέες νίκες, για περισσότερη προσπάθεια, ώστε να μπορέσουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 2017, όταν και είχαν κόψει πρώτοι το νήμα.

πηγή: ilia.news