Πανλευκάδιος: Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του (φωτο)

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η ομάδα του  Πανλευκάδιου χθες το βράδυ στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου. Προπονητές,οι παίχτες της πρώτης ομάδας,τα παιδιά των ακαδημιών, η γυναικεία ομάδα του Πανλευκάδιου , οι Νέοι Πανλευκάδιος και πλήθος κόσμου αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά σε μια πολύ όμορφη και οργανωμένη βραδιά.

photos: Ε. Ρουμάνι

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Πανλευκάδιου Μιχάλης Κατωπόδης κάνοντας μια ανασκόπηση για τα δέκα χρόνια ιστορίας της ομάδας που έχει καταφέρει να αφήσει θετικό σημάδι με την πορεία της  έως σήμερα στη Λευκάδα, ξεκινώντας βέβαια από τις υπέροχες εγκαταστάσεις της , που δίνουν την δυνατότητα σε νέα παιδιά και κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Μετά την  ευλογία και την κοπή της πίτας,  την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντρέας Κτενάς ο οποίος τιμήθηκε ιδιαίτερα για την προσφορά του στον Πανλευκάδιο ,ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, κ. Κων/νος Τζίμας.

Στη συνέχεια ακολούθησε  βράβευση και η απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Σολδάτο Φίλιππο , στον  κ. Φίλιππα Σπύρο και στην ομάδα ΠΑΣ Σφακιωτών για την 40χρονη παρουσία στον αθλητισμό της Λευκάδας .

Στο τέλος της βραδιάς δεν έλειψε και η κλήρωση με δωροεπιταγές και δώρα για όλα τα τμήματα της ομάδας καθώς και γλυκίσματα για τους παρευρισκόμενους.

Τα δώρα για τους τυχερούς που κέρδισαν  :

Για την ανδρική ομάδα ο Παναγιώτης Κατωπόδης  ήταν ο τυχερός με δώρο χρηματικό πόσο των 100 ευρώ.

Για την γυναικεία ομάδα  τυχερή ήταν η Σοφία Καλαματιανού με το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Για την ομάδα Νέοι Πανλευκάδιος (Λευκάτας) τυχερός ήταν ο Παύλος Βαρζώκας με το  χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Για τις Ακαδημίες  οι τυχεροί ήταν ο Θοδωρής Κατωπόδης Κ10, Λευτέρης Γλένης Κ14 και Στέφανος Στεργιόπουλος Κ8 οι οποίοι λάβανε μπάλες και σετ προπονήσεων.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά στον Πανλευκάδιο.

πηγή: lefkadapress.gr