Πανλευκάδιος: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού

Η ανακοίνωση του Πανλευκάδιου:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑ COVID-19 ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Αγαπητοί φίλοι, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, ενημερωθήκαμε από τη διοίκηση του Κεραυνού Θεσπρωτικού, πως αθλητής τους που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο μεταξύ μας παιχνίδι το περασμένο Σάββατο έκανε τεστ covid τη Δευτέρα και την Τρίτη βρέθηκε θετικός.
Άμεσα συνεδρίασε το ΔΣ και έγιναν οι παρακάτω ενέργειες.
Ενημερώθηκαν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με τον αθλητή που βρέθηκε θετικός και τους έγινε σύσταση να είναι προσεκτικοί και να τηρούν όλα τα μέτρα σε όποιες δραστηριότητες πρέπει να κάνουν (δουλειά, σχολείο) και να ενημερώσουν άμεσα αν παρουσιάσουν κάποια συμπτώματα, σύμφωνα με το παράρτημα του ΕΟΔΥ “Οδηγίες για διαχείριση κρούσματος covid-19 στον αθλητισμό”.
Εκτός από τις οδηγίες, προβήκαμε και σε κάποιες άλλες ενέργειες που θεωρήσαμε εξίσου σημαντικές.
Ενημερώσαμε τον ιατρό κο Σαρανταένα, ο οποίος ειναι ο υπεύθυνος για το τμημα covid-19 στο νοσοκομείο Λευκάδας και σε συνεργασία μαζί του συμφωνήσαμε να γίνουν test σε ολους όσους ήρθαν σε επαφή με τον νοσούντα αθλητή.
Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ για τη λίστα με οσους βρίσκονται στο “Κατερίνα Θάνου” απο πλευράς Πανλευκάδιου εκείνη τη μέρα και ζητήσαμε περαιτέρω οδηγίες.
Την Πέμπτη το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήρθε στο προπονητικό μας κέντρο και έκανε σε όλους όσους είχαν έρθει σε επαφή το τέστ για covid-19.
Επίσης αναστείλαμε τη λειτουργία ολων των τμημάτων του συλλόγου μας, για να γινει απολύμανση του χώρου του προπονητήριου μας.
Σήμερα Σάββατο μας ενημέρωσαν ότι όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.
Ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες του ΕΟΔΥ καθώς και όποιον άλλο συνέβαλε για να βγουν το συντομότερο δυνατό τα αποτελέσματα.
Επίσης ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον αθλητή του Κεραυνού Θεσπρωτικού.