Παντζιαράς: “Πάντα λέμε ότι θα κάνουμε ένα προγραμματισμό για την επόμενη τριετία, ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό για τις επόμενες τρεις ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο”

Ο προπονητής του Τηλυκράτη Ανδρέας Παντζιαράς μίλησε στην αθλητική εκπομπή του Βησσαρίωνα Σάκκου “Prisma sports” που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 20:00 το απόγευμα από τον Prisma 91,6.

“Έχουμε βαρεθεί να κάνουμε προπόνηση και φιλικά ματς”, ανέφερε.

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και κάποια στιγμή πρέπει να δοθεί φωνή και στους ποδοσφαιριστές, προέδρους και προπονητές.

Αυτή τη στιγμή εμείς βλέπουμε δύο τάξεις πραγμάτων, από τη μία το υπουργείο και από την άλλη η ΕΠΟ να μαλώνουν και το μόνο θύμα να είναι πραγματικά ο υγιής αθλητισμός που είναι ο κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και αυτοί που δουλεύουν είτε σαν ερασιτέχνες στον αθλητισμό, είτε σαν επαγγελματίες στην τρίτη Εθνική.

Η Γ Εθνική μπορεί να είναι τρίτη κατηγορία όμως υπάρχουν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές. Έτσι κι αλλιώς οι απαιτήσεις είναι σαν μία επαγγελματική κατηγορία και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα συμπληρώνονται έξι μήνες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μιας ομάδας τρίτης εθνικής.

Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να είναι έτοιμος μετά από ένα μήνα που θα βγεί μία ανακοίνωση και θα πουν ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα, τι προγραμματισμό μπορεί να κάνει ένα προπονητής πώς να διαχειριστεί όλη την κατάσταση μία διοίκηση.

“Τρεις φορές έχει αλλάξει η έναρξη του πρωταθλήματος, προσπαθούμε να κρατάμε σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές, να κάνουμε τον προγραμματισμό μας, ενώ υπάρχουν τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και αυτό το βλέπω με τη δική μας ομάδα.

Παίζουμε ένα παιχνίδι φιλικό και είμαστε εξαιρετικοί, μετά από μία εβδομάδα παίζουμε ένα φιλικό παιχνίδι με μία ομάδα κατώτερης κατηγορίας και είμαστε πάρα πολύ κακοί, αγωνιζόμαστε στο κύπελλο απέναντι σε ομάδα Superleague 2, κάνουμε μία απίστευτη εμφάνιση και οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε πώς να προγραμματίσουμε την πραγματικότητα μας .

Εμείς έχουμε ξεκινήσει την προπόνηση από 1η Αυγούστου, όπως πρέπει να κάνει μία ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, όταν υπάρχει προγραμματισμένη έναρξη πρωταθλήματος 23 Σεπτεμβρίου, το προπονητικό πρωτόκολλο απαιτεί 6 με 8 εβδομάδες προετοιμασίας.

Αυτή την περίοδο όλα τα δημοτικά στάδια είναι κλειστά για επανασπορά, από τη στιγμή που όλες οι ομάδες τρίτης εθνικής δουλεύουμε σε Δημοτικά στάδια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καθώς τα προβλήματα υα φανούν στην συνέχεια.
Η ομάδα αυτή την στιγμή κάνει κάποιες προπονήσεις στο γήπεδο στο Νυδρί, Πλαγιά και από Τετάρτη θα κάνουμε προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, που θα είναι και η πρώτη φορά που θα μπούμε μέσα φέτος.

Σχετικά με το δημοτικό στάδιο Λευκάδας ανέφερε πως γίνονται εργασίες για την αντικατάσταση του ταρτάν και η ενημέρωση που έχουμε είναι πως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες μετά από 10 μέρες θα ξεκινήσει και η επανασπορά για το γήπεδο.

Σύμφωνα με τον κύριο Παντζιαρά τα τελευταία 6 χρόνια δεν έχει τηρηθεί καμία προκήρυξη έναρξη πρωταθλήματος. “Πάντα λέμε ότι θα κάνουμε ένα προγραμματισμό για την επόμενη τριετία, ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό για τις επόμενες τρεις ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ακούμε αυτούς τους ανθρώπους να μιλούν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν δίκιο, αυτό είναι απίστευτο.

Επειδή εμείς εργαζόμαστε σε μία υγιέστατη ομάδα και είμαστε ευλογημένοι για αυτό, οι παράγοντες στον Τηλυκράτη ματώνουν καθημερινά για να μας παρέχουν τα πάντα και δεν βλέπουν έναν αγώνα.

Δεν βλέπουν στην ουσία το οικοδόμημα τους να παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, καθώς στο τέλος θα φύγουν και αυτοί παράγοντες και θα επιστρέψουμε σε χρόνια που δεν υπήρχε σωστή διοίκηση πουθενά στην τρίτη Εθνική.

Όλοι αυτοί που αποφασίζουν για τις τύχες των Ελλήνων αθλητών είναι ζήτημα αν έχουν δει ποτέ στο γήπεδο.

Αναφορικά με τον στόχο της ομάδας, απάντησε πως για να τον οριοθετήσεις θα πρέπει να γνωρίζεις σε ποια κατηγορία είσαι, πόσοι όμιλοι θα είναι, πόσοι πέφτουν, πόσοι ανεβαίνουν και πόσοι παίζουν μπαράζ, εάν γίνουν όλα αυτά τότε θα είμαι σε θέση να σας πω ποιος είναι ο στόχος.

Εγώ το μόνο που θέλω να πω  πως οφείλει η ομάδα απέναντι στον κόσμο, στην διοίκηση και στον κόσμο που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια να πρωταγωνιστήσει και αυτό θα κάνει και φέτος σε όποιον όμιλο κι αν είναι.

 

prevezatoday.gr