Παραίτηση Χρυσανθόπουλου στον Ναυπακτιακό.. στον αέρα η επόμενη μέρα της ομάδας.. (vid)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Από το βήμα της συνέλευσης ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Λάμπρος Χρυσανθόπουλος ανακοίνωσε ότι παραιτείται από πρόεδρος της ομάδας.

Για το σκοπό αυτό, την επόμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο σύλλογος θα προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ενώ αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για διάδοχη κατάσταση είναι πολύ πιθανό να διαβεί η ομάδα το κατώφλι του πρωτοδικείου.

Ο κ. Χρυσανθόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου τον τελευταίο 1,5 χρόνο,ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί επικριτικός και απέναντι σε προηγούμενες διοικήσεις με αιχμές ιδιαίτερα εναντίον του προηγούμενου προέδρου Ντίνου Τσουκαλά για αθέτηση υποσχέσεων

Ανακοίνωση του γενικού Αρχηγού Γιώργου Τσιμιτσέλη

Φίλοι του Ναυπακτιακού Αστέρα, μετά απο πολύ σκέψη και σεβασμό έχω αποφασίσει να υποβάλλω την παραίτηση μου απο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδος της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια, παίχτες, προπονητές διοίκηση και φυσικά όλο το φίλαθλο κόσμο της Ναυπάκτου και πιστεύω να ανταποκρίθηκα με απόλυτο σεβασμό και σαν “σωστός στρατιώτης” σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο χωρίς καμία προσωπική φιλοδοξία και βάζοντας πάνω απ όλα την ΟΜΑΔΑ(ακόμη και την οικογένεια σε μερικές περιπτώσεις)!!!
ΤΕΛΟΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα άτομο το οποίο “χωρίς ΑΥΤΟΝ δεν θα υπήρχε η ομάδα”,ο οποίος με αγάπη, μεράκι και πολύ χρήμα κατόρθωσε να φτιάξει ενα σωματείο το οποίο πήρε αναγνωσιμότητα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος, την οποία την ειχε χάσει τα τελευταία χρόνια! Ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος Πρόεδρος της ομάδος τον οποίο τον ευχαριστώ δημόσια για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω την ομάδα απο την θέση του γενικού αρχηγού και να πω : ” τέτοια άτομα δύσκολα υπάρχουν στον αθλητισμό”!!

Εύχομαι να υπάρξει άμεσα διοίκηση για το καλό της ομάδος και της πόλης μας και θα βοηθήσω σε ότι χρειαστεί ώστε η ομάδα να συμμετάσχει εκεί που της αξίζει.

“ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ”!!

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ!!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ -ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!

Πηγή: nafpakrianews.gr