Παρελθόν από τον ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου και ο Κοσυφαρίνης, το ευχαριστώ του παίκτη

Παρελθόν αποτελεί και ο Χρήστος Κοσυφαρίνης ο οποίος έλυσε κοινή συνεναίσει τη συνεργασία του με τη διοίκηση και για καθαρά προσωπικούς λόγους αποχωρεί απο τον ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου!

Ο 20χρονος αμυντικός πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Χρήστος Κοσυφαρίνης έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού ενώ έχει αγωνιστεί και με την φανέλα του Κεραυνού Ποταμούλας και του Απόλλωνα Δοκιμίου.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου ο Χρήστος Κοσυφαρίνης σε δηλώσεις του στο sportime24.gr τόνισε:

Ευχαριστώ για όλα την διοίκηση του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου που μου πρόσφερε δύο υπέροχες χρονιές, όπου μέσα σε αυτές η πρώτη χρονιά ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και η δεύτερη να κάνουμε μια καλή εμφάνιση στην Γ εθνική. Σίγουρα από αυτές τις δύο χρονιές όπου είχαμε χαρές και λύπες. Κρατάω όμως τον υπέροχο κόσμο της διοίκησης και μόνο της χαρές που περάσαμε. Φεύγω με τα καλύτερα συναισθήματα από την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα σε ότι επιλέξει να κάνει και να πετύχει κάθε στόχο της. Εις το επανιδείν.