Παρελθόν από το ΔΣ του Απόλλωνα Πάργας ο Β. Παπαδόπουλος

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ΔΣ του Απόλλωνα Πάργας.

Μετά από δώδεκα χρόνια παρουσίας στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της καρδιάς μου, του Απόλλωνα Πάργας, εξαιρουμένης μιας διετίας, που αναγκαστικά απείχα ,ήρθε η ώρα της αποχώρησης , για λόγους προσωπικούς και οικογενειακούς.
Αποχωρώ από την ομάδα με ανάμεικτα συναισθήματα,, χαρούμενος και πρωταθλητής από τη μια, γεμάτος στεναχώρια όμως από την άλλη, αφού αυτή η ομάδα αποτελεί για μένα, τη ρουτίνα μου, την καθημερινότητα μου, το καταφύγιό μου σε κάθε δύσκολη στιγμή ,έχοντας μάθει να ζω μαζί της από την παιδική μου ακόμα ηλικία.
Όντας από παιδί φανατικός οπαδός της, αφού δεν κατάφερα ποτέ να τιμήσω αγωνιστικά τη φανέλα της, αποφάσισα να την υπηρετώ διοικητικά, πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητές μου, εργαζόμενος άοκνα και ανιδιοτελως, πάντα για το καλό της.
Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στο εξής, παραμένοντας πιστός και φανατικός οπαδός του συλλόγου, στηρίζοντας την προσπάθεια οποιασδήποτε διοίκησης, αφού ο σύλλογος είναι υπεράνω προσώπων.
Δεσμεύομαι να βρίσκομαι πάντα δίπλα στην ομάδα,πάντα δίπλα σε όσους την υπηρετούν, οποίοι κι αν είναι αυτοί.
Ζήτω συγνώμη από όσους στενοχώρησα αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστώ πολύ όσους με έκριναν θετικά, αν και νομίζω υπερέβαλαν.
Για όσους με έκριναν αρνητικά, ας κρίνουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό και ας αναρωτηθούν τη γνώμη της κοινωνίας για το πρόσωπο τους.
Ευχαριστώ από καρδιάς παίχτες προπονητές και παράγοντες που συνεργάστηκα.
Κυρίως όμως δύο άτομα που όλα αυτά τα χρόνια συνυπηρξαμε οι τρεις μας και αγωνιστηκαμε μαζι από διαφορετικά ενίοτε πόστα. Τον αδερφικο μου φίλο Sakis Milionis και την ψυχή της ομάδας Antonis Zeris .
Όταν οι συνθήκες καταστούν και πάλι κατάλληλες, θα επιστρέψω στην ομάδα μου ,καλύτερος και εμπειροτερος.
Ως τότε θα κραυγάζω στο γήπεδο και θα τη χειροκροτώ.
Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση που θα προκύψει.
Καλή επιτυχία στη Γ εθνική.
Και όπως γράφει ένας γνωστός,
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ.