Παρουσία του Γ.Γ Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην Πρέβεζα

Στις μεγάλες δυνατότητες που έχει η Πρέβεζα στον αθλητισμό αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς που το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στα γήπεδα “Σταθης Παρούσης” του Δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας που διεξάγεται το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 . Συνεχάρη τους διοργανωτές αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον δένουν με την Πρέβεζα όταν είχε βρεθεί στα μέσα της δεκαετίας του 80 στο δημοτικό κολυμβητήριο ως παίχτης του πόλο με τον Ν.Ο Βουλιαγμένης σε αγώνα με την Κέρκυρα, ενώ να σημειώσουμε ότι ο ίδιος υπήρξε και αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο από το 1995 έως το 2000.

Ο κ. Μαυρωτάς ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και τόνισε ότι “η Πρέβεζα είναι ένας υπέροχος τόπος τόσο για τουρισμό όσο και για τον αθλητικό τουρισμό” , ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις συνέργειες που πρέπει να υπάρχουν τόσο με την πολιτεία όσο και με την αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού και τον ιδιωτικό τομέα ώστε να φέρνουμε μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας κοντά στο αθλητισμό. Στην άριστη συνεργασία με τον κ. Μαυρωτά αναφέρθηκε ο κ. Σουλιώτης εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 3on3, σημειώνοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα θέματα και την περιοχή. Τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες συνεχάρη ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Ν. Γεωργάκος, σημείωσε ότι ο δήμος στηρίζει τον αθλητισμό και αναφέρθηκε στην επίσκεψη του γενικού γραμματέα αθλητισμού στην πόλη μας , ο οποίος και ενημερώθηκε για τις προοπτικές που έχει η περιοχή μας. Χαιρετισμό απήθυνε και ο speaker Βασίλης Σκουντής, φίλος του αθλήματος και της Πρέβεζας.

Τη δεύτερη μέρα του τουρνουά βραβεύθηκαν η κ. Ιφιγένεια Αγαθή Τέφα για την προσφορά της στον Αθλητισμό και το γυναικείο βόλεϊ , ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Λίνος Χρυσικόπουλος και ο Γ.Γ Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς. Το Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 που ξεκίνησε την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής το παρακολουθεί πλήθος κόσμου απολαμβάνοντας ωραίες στιγμές μπάσκετ στις εγκαταστάσεις δίπλα στην θάλασσα.

Σήμερα στο τουρνουά το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δημάρχου Πρέβεζας Γιώτα Γεωργάκου, ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Tζαννής Σταυρακόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Δημοτική Ραδιοφωνία