ΠΑΣ Αχέρων: Στο τεχνικό team και τη νέα χρονιά Λεκατσάς και Ρώσσιος

Στο τεχνικό team του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά ο γυμναστής Νίκος Λεκατσάς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Ρώσσιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων εκτιμώντας το έργο τους την δύσκολη χρόνια που μας πέρασε, και τις τεράστιες εμπειρίες τους και τον αυξημένο ζήλο τους, προχώρησε στην ανανέωση για άλλη μια συνεχόμενη χρονιά με τον Προπονητή Τερματοφυλάκων Ρώσσιο Κώστα και με τον γυμναστή Λεκατσα Νίκο οι οποίοι θα βρίσκονται στην προπονητική ομάδα του Συλλογου μας.
Οι δυο τους γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα και δεμένοι πλέον με το σύλλογο δεν ήταν δυνατόν να βρίσκονται μακριά μας την φετινή αγωνιστική χρόνια.
Η Διοίκηση του ΠΑΣ Aχερων, ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του συλλόγου, πως η έναρξη της προετοιμασίας για την καινούργια χρόνια πραγματοποιείται από την Δευτέρα 16/8 στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου.
Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Καναλακίου, υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδος Τζιαρρα Βαγγέλη, έχοντας στο πλευρό του τον συνεργάτη του και γυμναστή Λεκατσα Νίκο και τον προπονητή τερματοφυλάκων ρώσσιο Κώστα όπως πλέον όλοι γνωρίζουμε.
Στην προετοιμασία λαβαίνουν μέρος οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την συνεργασία τους για την καινούργια χρόνια καθώς και ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας μας σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά. Και προχωράνε συστηματικά στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού που έχουν θέσει.
Σας ευχαριστούμε πολύ που βρίσκεστε στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Εκ του Δ.Σ ΠΑΣ Αχέρων.