ΠΑΣ Πρέβεζα-Α.Ο. Καρυάς 2-2

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν στο «Αθανασία Τσουμελέκα» ο ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 και ο ΑΟ Καρυάς, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο ΠΑΣ έδειξε «φρεσκάδα» στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Κώστα Αμάραντο στον πάγκο του να προσπαθεί να «συμμαζέψει» την κατάσταση στην ομάδα και τους Νίκου, Παλάντζα να δίνουν στην 11άδα δύο «γρήγορα πόδια». Μόλις στο 3’ ο Ντιό γύρισε τη μπάλα με κεφαλιά στον Καρίπογλου, ο οποίος με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Ο Παλάντζας «σέρβιρε» στο 8’ εκτελώντας φάουλ στον Ντιό, αλλά η κεφαλιά του Σενεγαλέζου πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πέτκοφ.

IMG 1169

Στο 17’ ωστόσο ο Μουτσάι με δεξί πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 και όλα έδειχναν πως οι «κιτρινόμαυροι» θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα. Η καλή παρουσία του ΠΑΣ όμως στον αγωνιστικό χώρο διήρκησε μέχρι το 30’. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι «έσβησαν» και η Καρυά πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 35’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μεϊντάνη, ο Παπαδόπουλος έκανε τη δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Βενέτης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου την εστία του ΠΑΣ στο 40’ (πλασέ του Κρητικού-άουτ) και το 45’ (ο Βενέτης πρόλαβε τον Παπαδόπουλο σε κατάσταση τετ-α-τετ).

IMG 1121

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καρυά ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της. Στο 53’ σουτ του Μονόλιθου πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από τη συμβολή των δοκών της εστίας του Βενέτη, ενώ ο ΠΑΣ «απάντησε» με κεφαλιά του Ντιό στο 65’ (άουτ). Στο 66’ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μία άτυχη στιγμή στο ματς, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σπυρόπουλου μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ και ο ρέφερι έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Σκέμπι ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και μείωσε το σκορ σε 2-1.

Στο 77’ ο Ντιό πλάσαρε άουτ, στην αξιολογότερη ευκαιρία του ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο και ένα λεπτό αργότερα ο Γκουνέλας δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμά του στον Ναζεράι, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

IMG 1177

Στο 86’ η Καρυά έφτασε στην ισοφάριση, έπειτα από σέντρα του Βακουφτσή και κεφαλιά του Θεριανού, ο οποίος «έγραψε» το τελικό 2-2. Ο σκόρερ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με 2η κίτρινη κάρτα.

Πολλά ήταν τα νεύρα στο ματς μεταξύ των παικτών. Δύο φορές (60’ και 70’) ο διαιτητής διέκοψε για λίγα λεπτά το ματς και μοίρασε κίτρινες κάρτες, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν έπειτα από σκληρά μαρκαρίσματα.

IMG 1166

Διαιτητής: Ρίππης

Βοηθοί: Γκούμας-Νάστος

ΠΑΣ Πρέβεζα (Αμάραντος): Βενέτης, Τουργέλης, Παλάντζας, Σπυρόπουλος, Χουλιάρας, Σιαμάγκας (50’ Γκουνέλας), Λιάσκος, Νίκου (58’ Τσάλας), Καρίπογλου, Μουτσάι, Ντιό

ΑΟ Καρυάς (Βλασσόπουλος): Πέτκοφ, Γούλας, Ναζεράι, Χαλκιόπουλος, Παπάς (68’ Θεριανός), Ρεκατσίνας, Παπαδόπουλος (46’ Σκέμπι), Μεϊντάνης (75’ Γιάπλες), Μονόλιθος, Βακουφτσής, Κρητικός.

πηγή: atpreveza.gr