ΠΑΣ Πρέβεζα : Διεξεγωγή γενικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με το πέρας της διετούς θητείας (Ιούνιος 2017 – Μάιος 2019) του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Σωματείου, καλούμε τα μέλη του σωματείου σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Αρκαδίου 17, Πρέβεζα.

Λόγω του γεγονότος ότι η Γενική Συνέλευση θα έχει και εκλογικό χαρακτήρα, το Διοικητικό Συμβούλιο πρόκειται να προβεί σε εγγραφή νέων μελών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Καταστατικού, προκειμένου (και σε περίπτωση που αυτό γίνει αποδεκτό από τη Γενική Συνέλευση) τα νέα μέλη να έχουν τη δυνατότητα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στην αναφερόμενη διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο Μάιος 2019 – Μάιος 2021.

Το χρονικό διάστημα εγγραφής των νέων μελών ορίζεται για το διάστημα από τη Δευτέρα 06 Μαΐου έως και την Παρασκευή 10 Μαΐου. Τα ενδιαφερόμενα μέλη θα πρέπει να έρθουν σε επαφή για την εγγραφή τους με τον Γεν. Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θωμά Πεπόνη, τηλ. επικοινωνίας 6944390806.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ακόλουθα :

  1. Διοικητικός απολογισμός περιόδου
  2. Οικονομικός απολογισμός περιόδου
  3. Αγωνιστικός απολογισμός περιόδου

Στη συνέχεια (και πάντα σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού) θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Καλούνται όλα τα μέλη της ομάδας να συμμετάσχουν στη διαδικασία προκειμένου να έχει τόσο η Γενική Συνέλευση όσο και η εκλογική διαδικασία τη δυναμική που αρμόζει στην Ιστορία της ομάδας μας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

 Γ. Μπόκιας                                                                       Θ. Πεπόνης