Πραγματοποιήθηκε η “επίσημη” πρώτη του Τηλυκράτη για τη νέα σεζόν (video+φωτογραφίες)

Το ταξίδι για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22 στην Γ΄ Εθνική ξεκίνησε για τον Τηλυκράτη, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, το απόγευμα, στο Δημοτικό στάδιο Λευκάδας, με την πρώτη συνάντηση διοίκησης, παικτών και προπονητικού team.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στο γήπεδο της Λευκάδας η επίσημη «πρώτη» της ομάδας και η έναρξη της προετοιμασίας που γίνεται υπό τις οδηγίες του προπονητή Ανδρέα Παντζιάρα και του τεχνικού επιτελείου του.

Στην «πρώτη» του Τηλυκράτη Λευκάδας παρών έδωσαν η πρόεδρος κ. Θανάσης Καραγιάννης, αλλά και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν ακόμα 4-6 μεταγραφές στην ομάδα, ώστε να καλυφθούν κάποια ακόμη κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: Αλέξανδρος Λέτσο,  ΘανάσηςΤσιότρας, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Μπιμπισίδης, Παναγιώτης Πανταζής, Νίκος Ιωακειμίδης, Δημήτρης Μανακίτσας, Βαγγέλης Βάνας, Αντώνης  Γαζής, Σημήτρης Αλωπούδης, Ανδρέας Κατωπόδης, Σπύρος Καταγής, Θόδψρος Περιστέρης, Αλμπέρτο Σιμόνι, Μπάμπης Αζούδης, Γιάννης Μπαγκαγιάννης, Λεονάρδο Τσέλα…