Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα προπονητικής με ομιλητές Γιαννίκη και Καλογιάννη (video+photos)

Πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Epirus Palace προπονητική ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων με κύριους ομιλητές των Βασίλη Καλογιάννη αναλυτή αγώνων και τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρη Γιαννίκη.

Απογοητευτική ήταν η προσέλευση των προπονητών του νομού Ιωαννίνων αρκεί να πούμε ότι από τις 16 ομάδες της Α’ κατηγορίας εκπροσωπήθηκαν μόνο οι 6 ενώ για τις άλλες κατηγορίες ούτε λόγος, ενώ ούτε η ΕΠΣΗΠ εκπροσωπήθηκε από κάποιο μέλος της.

Στην ημερίδα ήρθαν προπονητές από την Πρέβεζα, την Άρτα, την Θεσπρωτία,ενώ πριν ξεκινήσουν οι ομιλητές ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ανέστης Ζώης έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος και κυρίως το ότι υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν προπονητή με δίπλωμα με τους συναδέλφους του να λένε ότι πρέπει να παρθούν μέτρα ώστε να μην υπάρχει ομάδα χωρίς διπλωματούχο προπονητή.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Βασίλης Καλογιάννης όπου ανέπτυξε το θέμα “ανάλυση αγώνα” όπου έδειξε πως γίνεται η παρακολούθηση και η ανάλυση ενός αντιπάλου πριν από κάθε παιχνίδι με παράδειγμα τον ευρωπαϊκό αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ακολούθησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρη Γιαννίκης όπου η ομιλία του είχε βασικό θέμα “ενεργητική ανοσία στο αντίπαλο πρέσινγκ” με τον κ. Γιαννίκη να λέει πρώτα το ποιος είναι προκειμένου να τον γνωρίσουν οι συνάδελφοι του μιας και πρώτη φορά μιλούσε σε ημερίδα και στη συνέχεια ανέπτυξε το θέμα του.

Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξαν ερωτήσεις προ τους δυο ομιλητές όπου και δόθηκαν από τους κ.κ.Καλογιάννη-Γιαννίκη οι απαντήσεις.

πηγή: passports.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEO