Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Πρέβεζας-Λευκάδας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου σε γνωστό εστιατόριο της Πρέβεζας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύνδεσμο Προπονητών Πρέβεζας-Λευκάδας, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με τιμώμενο πρόσωπο, τον προπονητή του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης. Μάλιστα, ο κ. Πετράκης, τους κατέπληξε όλους στο σύντομο χαιρετισμό που είχε.

Ο παλιότερος εκ των προπονητών, Βαγγέλη Γκαρτζονίκας, βράβευσε εκ μέρους του συνδέσμου τον Κρητικό προπονητή για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με τους δύο να τους συνδέει χρόνια φιλία, καθώς ο κ. Γκαρτζονίκας, παρακολουθούσε τις προετοιμάσιες του κ. Πετράκη στο Καρπενήσι.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο Γενικός Γραμματέας της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Κυριάκος Παναγιωτίδης. Ενώ, την πίτα έκοψε ο Αντιπρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Π-Λ κ. Βαγγέλης Φίντζος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Π-Λ κ. Ηλίας Φίτσας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ιωαννίνων κ. Ανέστης Ζώης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Δράκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μάκης.

Από την Λευκάδα, ήταν ο Γιώργος Κατηφόρης, ο συνεργάτης του κ. Γκέκά, Τάσος Δημόπουλος, ο κ. Βακουφτσής, ο Πάνος Μπελεγρίνος και ο Νίκος Φούντογλου.

lefkadasportnews.gr