Πραγματοποιήθηκε στο Θεσπρωτικό το φιλικό Βετεράνων Ποδοσφαιριστών μεταξύ Κεραυνού και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Μια ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση, που είχε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής στο Θεσπρωτικό, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων του Κεραυνού και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Ο Κεραυνός συμπλήρωσε τα 70 χρόνια της ιστορίας του και ήταν ιδιαίτερη τιμή, που η ομάδα των βετεράνων του ΠΑΟΚ με την χθεσινή παρουσία τους, τίμησαν για άλλη μια φορά τον σύλλογό μας.
Πριν την έναρξη του αγώνα, πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κ12 του Κεραυνού και του Ιόνιου Α.Σ.Πρέβεζας και στη συνέχεια ακολούθησαν τιμητικές απονομές.
-Αρχικά ο ΠΑΟΚ τίμησε τον Γιώργο Κώνστα που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2022, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Αλεξανδρίδη να προσφέρει στη σύζυγο του εκλιπόντος Ελένη Κώνστα, τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
-Ο Γενικός Αρχηγός του Κεραυνού Ευθύμιος Κατσάνος τίμησε τον Κώστα Παππά, ο οποίος κι αυτός έχει φύγει από τη ζωή και ήταν ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Κεραυνού, με τον γιο του Μιχάλη Παππά να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα.
-Ο κ. Κων/νος Χρήστου απένειμε στον ποδοσφαιριστή βετεράνων του ΠΑΟΚ Φιλώτα Πέλλιο τιμητική πλακέτα.
-Επίσης, τιμητική πλακέτα απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας κ. Ιωάννου Στράτος στον μεγάλο χορηγό της ομάδας του Κεραυνού κ.Χρήστου Κων/νο ιδιοκτήτη της εταιρίας <<my ottica>>.
-Το μέλος του Δ.Σ. του Κεραυνού Απόστολος Μέττος, απένειμε πλακέτα σε έναν ακόμη χορηγό της ομάδας μας την εταιρεία ΑΦΟΙ Γιώτη Ο.Ε.
Το Δ.Σ. του Κεραυνού τίμησε τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Παπασάββα που φέτος αγωνίζεται στην Κηφισιά, με τον Αντιπρόεδρο του Κεραυνού Παντελή Μπαρτζώκα, να του παραδίδει την τιμητική πλακέτα.
Τιμήθηκε επίσης, η πρωταθλήτρια Ελλάδος, πρώην παίχτρια του Κεραυνού και τώρα του ΠΑΟΚ Ελπίδα Κατσάνου, με τον Πρόεδρο Σωτήρη Βασιλείου να της απονέμει την τιμητική πλακέτα.
Ο Χρήστος Καρβίδας, Ειδικός Γραμματέας του Κεραυνού, παρέδωσε τα μετάλλια στους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Κεραυνού και ο Γιώργος Τζιάκος Ταμίας του Κεραυνού, παρέδωσε στους διαιτητές του αγώνα κ.κ Σπυράκο, Δράκο, Φίτσα και Ζήκα αναμνηστικά μετάλλια.
-Τέλος ο Παπασάββας Αντώνης παρέδωσε αναμνηστικά μετάλλια στους μικρούς αθλητές του Κεραυνού και του Ιόνιου ΑΣ Πρέβεζας.
Ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας όπου η ομάδα του ΠΑΟΚ επικράτησε του Κεραυνού με σκορ 7-3.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ – ΔΡΑΚΟΣ – ΦΙΤΣΑΣ – ΖΗΚΑΣ
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ: ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΕΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΛΔΑΝΗΣ ΦΩΝΤΑΣ, ΛΕΚΚΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΦΙΝΤΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΖΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΤΖΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΗΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΕΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΤΖΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΤΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΕΚΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΟΚ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΛΛΙΟΣ ΦΙΛΩΤΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΥΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΑΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΟΡΧΕ, ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΖΕΚΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.