Πρωτέας Βούλας-Νίκη Λευκάδας 74-59

Την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα υπέστη η Νίκη Λευκάδας, η οποία έχασε στο Κλειστό της Βούλας από τον Πρωτέα με σκορ 74-59.

Ούσα νωθρή κυρίως στην επίθεση, η ομάδα μας βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς στο σκορ. Οι γηπεδούχες είχαν τον έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκαν με +11 στο ημίχρονο (39-28), με την Νίκη να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στην επανάληψη και να μειώνει στους 6 (39-33). Το πέμπτο φάουλ της Νάιτ φάνηκε όμως καθοριστικό. Η ομάδα του Κονιδάρη αύξησε ξανά τη διαφορά και πήρε μια δίκαιη νίκη.

Δεκάλεπτα: 19-9, 39-28, 59-41, 74-59

Πρωτέας Βούλας (Κονιδάρης-Τσεμπέρης): Χατζηβασιλείου, Θεοδώρου, Κολλάτου 17 (3), Χατζηγιακουμή, Ντάνου 3 (1), Καλογερία, Νάτσκου, Χατζηλεοντή 4, Πέρκινς 13 (1), Τζόουνς 17, Ντέλβα 20

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 12, Σύρρα 8 (2), Παπαμιχαήλ 7, Γουόκερ 12, Μπαλτά 4, Νάιτ 12 (1), Κοντογεώργου 2, Στιεπάνοβιτς 2

Δήλωση του προπονητή μας Νίκου Δουβίτσα:

«Κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση. Μας έλειπε συγκέντρωση και ενέργεια, πράγμα που εγώ προσωπικά δεν το δικαιολογώ. Η ομάδα είναι επαγγελματική και πρέπει να λειτουργούμε επαγγελματικά. Όπως και να έχει, ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ.

Έχουμε τον χρόνο να φτιάξουμε λίγο τα πράγματα γιατί τα πλέι-άουτ από τα πλέι-οφ δεν απέχουν πολύ το ένα με το άλλο. Συμμετέχουμε στην Ευρώπη αλλά δεν έχουμε ρόστερ Ευρώπης και κάθε Κυριακή οι αντίπαλοί μας θα παίζουν για να κερδίσουν όχι την Νίκη, αλλά μια ευρωπαϊκή ομάδα. Οπότε τους δίνουμε κίνητρο και θα πρέπει να είμαστε λοιπόν πιο προσεκτικοί»