Πρωταθλήτρια 2017-18 η Παραμυθιά!

Πρωταθλητές και μαθηματικά οι «πράσινοι» μετά την νίκη με 6-0 μέσα στη Μαζαρακιά επί της Πλαταριάς.

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν η αναμέτρηση του ΑΟΠ με το Σούλι Παραμυθιάς. Οι πρωταθλητές δεν συνάντησαν δυσκολίες απέναντι δεν αποδεκατισμένη Πλαταριά και «καθάρισαν» το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες πετυχαίνοντας τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Τρία τέρματα για την ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη σημείωσε ο Δημήτρης Γεωργάκης ( 15’,39’,61’), δυο γκολ πέτυχε ο Νίκος Ντόκος (20΄,49΄) ενώ το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Παναγιώτης Λύγκας που μπήκε ως αλλαγή.
Μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοίκηση, όλους μαζί ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την κατάκτησή του πρωταθλήματος και η σαμπάνια να ρέει άφθονη.

Πλαταριά (Γκολφινόπουλος): Σάκος Α., Πασχάλης, Κατσιγιάννης, Παπανδρέου Γ., Βαλάκος, Λιόντος, Γιαννούλης, Σάκος Σ., Ρίζος, Παπανδρέου Αντ., Ευαγγέλου.
Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Γαλάνης, Μπέλλος, Ντούμας, Βένος, Βάσιος, Τσάγκας, Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Γαλάνης, Ντούμας, Κύργιος.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τι δηλώσαν στην κάμερα του ΤheBall ο προπονητής των πρωταθλητών Λευτέρης Βέρμπης και ο παράγοντας της Παραμυθιάς Θοδωρής Μάνος.