Πρωταθλητής Ελλάδος Petanque 2022 αναδείχθηκε ο ΑΓΣ Πρέβεζας

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας 2022 στο 1 ο Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Petanque που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου στην πόλη μας και έδρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης (Πετάνκ).

Η Τριπλέτα Ανδρών του συλλόγου μας, συγκροτημένη από τους αθλητές Σαρηγιαννίδη Άγγελο, Γιαννακό Κωνσταντίνο και Ντόντορο Άγγελο με τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους σε όλες της φάσεις της διοργάνωσης κατάφεραν και στέφθηκαν Πανελλήνιοι Πρωταθλητές φέρνοντας το Κύπελλο Πρωταθλητή Ελλάδας 2022 στον ΑΓΣ Πρέβεζας.

Ο σύλλογος μας παρουσιάσθηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυσή του, άρτια προετοιμασμένος και πανέτοιμος να αντιμετωπίσει κορυφαίους αθλητές και ιστορικούς συλλόγους του αθλήματος Petanque, ανεβαίνοντας στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου των νικητών.

Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και διακρίθηκαν με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης που διοργάνωσε στην πόλη μας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με την συνδιοργάνωση αυτού από το Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας και τον σύλλογο Πετάνκ Πρέβεζας ¨Αμπαλί¨.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στους χορηγούς του συλλόγου μας, που στηρίζουν την προσπάθειά μας, πιστεύουν στο έργο της διοίκησή μας και σίγουρα είναι μέρος της τεράστιας επιτυχίας του ΑΓΣ Πρέβεζας, της προβολής του αθλήματος Petanque αλλά και της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και χειροκρότησαν κάθε προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών. Αναμεσά τους παραβρέθηκαν οι βουλευτές του νομού μας Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πρέβεζας Μάκης Μπενετάτος, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Ανάπτυξη Τώρα¨ Γιώργος Νίτσας και αρκετοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Το 1 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Petanque ήταν μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, τόσο οργανωτικά όσο βέβαια και για τις άψογες αθλητικές εγκαταστάσεις που έλαβε χώρα.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Petanque στην Πρέβεζα αναβαθμίστηκαν πρόσφατα και εκσυγχρονίστηκαν σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές από την δημοτική αρχή και με την πρωτοβουλία του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχου Αθλητισμού κ. Αργυρό Λεωνίδα και την Ειδική Σύμβουλο Αθλητισμού Δνις Γεωργάκου Παναγιώτα.

Να αναφέρουμε επίσης ότι κατά την διάρκεια του τριημέρου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος επισκέφθηκαν και φιλοξενήθηκαν στην πανέμορφη πόλη μας, πλέον των 400 ατόμων αθλητές/αθλήτριες/μέλη διοικήσεων συλλόγων/συνοδοί και φίλαθλοι του ταχέως αναπτυσσόμενου αθλήματος Petanque!