Πρόκριση για τον Εθνικό Φιλιππιάδας με ανατροπή, 1-2 τον ΑΟ Μύτικα

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αφού επικράτησε στο ματς της α’ φάσης με 1-2 εκτός έδρας του ΑΟ Μύτικα.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μιχάλη στο 27′ (με πέναλτι) ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό και με γκολ του Σιδηρόπουλου πήρε την πρόκριση.

Στο 21΄ ευκαιρία για τον ΑΟ Μύτικα να προηγηθεί στο σκορ όταν απευθείας φάουλ του Μιχάλη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Βαρέλη.

Στο 27΄ η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μιχάλης και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εθνικός ισοφάρισε με γκολ που πέτυχε ο Χρηστογιάννης.

Στην επανάληψη στο 52ο λεπτό ο Σιδηρόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάφα και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο 77΄ ο Εθνικός είχε δοκάρι με τον Χρηστογιάννη.

Διαιτητής: Καλογέρης

Βοηθοί: Τσόγκας – Πάτσης

ΑΟ Μύτικας (Θωμάς Βασιλειάδης): Μπαλάφας, Ντούρος, Diaw, Ζαρκαντώνης, Τσόγκας, Γερασίμου, Καράκης, Νταλάρδας, Μιχάλης (63΄ Σπυρόπουλος), Λιάσκος (63΄ Νάτσος), Νόβας (9΄ Ουτσκούνης, 55΄ Ριστάνης).

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Νικηφορίδης, Σαραντάρης, Καλιακάτσος (46΄ Χούσος), Πάνου Κ., Λάκκας, Παππάς (60΄ Νίκου), Χρηστογιάννης (86΄ Κωσταγιαννάκης), Μπεζεβέγκης, Τσιάπι (80΄ Πάνου Α.).