Πρόκριση με σούπερ ανατροπή για την Κ-19 του Τηλυκράτη

Σε ένα φοβερό παιχνίδι που έγινε στην Πλαγιά και είχαμε ανατροπή στην ανατροπή, η Κ-19 του Τηλυκράτη, μπορεί να προηγήθηκε με 1-0, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-3 και όλα να έδειχναν ότι ο Πανλευκάδιος θα πάρει την πρόκριση, όμως με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφερε και ανέτρεψε το σκορ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι με τον Σουλιώτη, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο μέρος, για να έρθει ο Γαζής Νίκος και να με δύο προσωπικά του γκολ, να ανατρέψει το σκορ και να κάνει το 1-2 για το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ίδιος παίχτης με χατ-τρικ, έκανε το 1-3 και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι ο Πανλευκάδιο θα έπαιρνε μια εύκολη πρόκριση, όμως οι γηπεδούχοι είχαν αντίθετοι άποψη.

Ο Sula αρχικά, μείωσε σε 2-3 και ο Τσακνής έφερε το παιχνίδια στα ίσια και 3-3, για να έρθει ο Αγκάλλιου να ολοκληρώσει μια τεράστια ανατροπή και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαιτητής: Φίτσας Γ. – Βοηθοί:  Πάτσης Ι. – Λύτρας Ν.

Α.Ο Τηλυκράτης Κ-19(Κατηφόρης):  Παπανικολόπουλος, Σουλιώτης, Κολιοπήλιος, Rrapaj, Μήτσουρας, Sula, Ευθυμίου, Πιλαφάς, Αγκάλλιου, Κουντούρης, Κοντογιάννης

Πανλευκάδιος(Χασακής): Κώτσης, Καβαλλάρης, Τσελάι, Βεργίνης, Σκαμνέλος, Γαζής Ν., Ορφανός, Γαζής Αγ., Στεριώτης, Κοψιδάς, Κουμπής