“Πρώτη” για τον Πανλευκάδιο (pics)

Με πολλά νέα πρόσωπα, με πολλούς νέους σε ηλικία παίχτες από την ακαδημία, καθώς και με το βασικό κορμό παρών, έκανε σήμερα η ομάδα του Πανλευκάδιου, την πρώτη της προπόνηση για τη φετινή χρονιά.

Ο Γιώργος Κατηφόρης, είδε τον κορμό της ομάδας να μην “χαλάει” και πάνω σε αυτόν, πρόσθεσαν ποδοσφαιριστές με ποιότητα και γνώστες της κατηγοριάς, ενώ ταυτόχρονα θα προωθηθούν και παιδιά από τις ακαδημίες με σκπό το μέλλον της ομάδας. Στόχος, το πάντρεμα όλων αυτών των δεδομένων και η είσοδο στην 5άδα.

Με 26 άτομα παρών και με 2-3 απουσίες, έκανε ο Γιώργος Κατηφόρης, την πρώτη του προπόνηση για τη φετινή χρονιά κα φυσικά όλα τα νέα αποκτήματα που έχουν ανακοινωθεί.

Το καθιερωμένο πρόγραμμα με ομιλίες, τρέξιμο χαλαρούς ρυθμούς, περιείχε η πρώτη προπόνηση, με τον κόουτς Κατηφόρη, να τονίζει ορισμένα πράγματα που θέλει να δεί στην συνέχεια.

Το ρόστερ της ομάδας: Αργυρός, Βλάχος, Γαζής, Γουρζής, Γρίβας, Θεοχάρης, Θεριανός, Καρελής, Κατωπόδης, Κοκόλης Ζ., Κοκόλης Σ., Κολάγκι, Κολοβός, Κοντογιώργης, Κουμπής, Κούτσικος, Λιάσκος, Μπάκας, Ορφανός, Παναγιωτόπουλος, Παππάς, Τζόλος, Τσιάβος, Φέτσης, Φλούδας, Παπαδόπουλος

πηγή+photos: lefkadasportnews.gr