Πρώτη νίκη για τον ΠΣ Πρέβεζας

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΣ Πρέβεζας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σινώπη. Οι Πρεβεζάνοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και πήραν μια δίκαιη νίκη απέναντι στην ομάδα της Σινώπης που πλέον είναι ουραγός της βαθμολογίας, αν συνυπολογίσει κανείς και την νίκη (τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο) του Απόλλωνα ΝΛ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπόμπορη στο 20′ να σουτάρει από το ύψος του πέναλντι και τα τέρματα της Πρέβεζας διπλασίασε ο Μπρούβας, με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή στο 33′. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Καρίπογλου εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα και δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πρέβεζας χαμήλωσε τους ρυθμούς μιας και έμεινε από το 40′ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπόμπορη. Ο παίκτης της Πρέβεζας είδε απ’ ευθείας την κόκκινη κάρτα, μετά από κάποια γαλλικά που είπε στον εαυτό του λόγω μιας κακής εκτέλεση φάουλ.  Οι γηπεδούχοι που έδειξαν να εκμεταλλεύονται την αριθμητική υπεροχή, ανέβηκαν και πίεσαν για να πετύχουν το 1-3 στο 72′, σκορ όπου και παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Ποντίκης       Βοηθοί: Ντομάρης-Κώτσης