Ρότσα: «Περιμένουμε τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα»

Ο προπονητής του Θεσπρωτού μίλησε στο liganews.gr

photo: intime.gr

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναφέρθηκε στην οριστική διακοπή της Φούτμπολ Λιγκ αλλά και το αν θα παραμείνει στην ομάδα της Ηγουμενίτσας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 66χρονος τεχνικός του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα:

Για την απόφαση για διακοπή οριστικά η Φούτμπολ Λιγκ;

«Είναι σωστή. Τα τεστ του κορωνοϊού για να ξεκινήσει το πρωταθλήματα ήταν πάρα πολύ ακριβά. Δεν ήταν σε θέση τα περισσότερα σωματεία της κατηγορίας να ανταποκριθούν. Ακόμη, ένα θέμα είναι που δεν έχουμε μάθει την απόφαση για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Φέτος στην Φούτμπολ Λιγκ δεν υπήρχε ποδοσφαιρικό σκεπτικό καθώς το πρωτάθλημά μας θα τελείωνε τον Μάρτιο ενώ τα συμβόλαια των παικτών θα έληγαν τον Ιούνιο».

Για τον Θεσπρωτό;

«Ήταν πετυχημένη πορεία. Εγώ πήγα στο τέλος της προετοιμασίας. Ξεκινήσαμε από το μηδέν την ομάδα. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Κατά την διάρκεια της χρονιάς, είχαμε κάνει ένα σερί με τέσσερις νίκες, μέσα-έξω. Είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς μέσα στην σεζόν. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα. Είναι ωραία να βλέπεις ένα καινούριο γήπεδο με κόσμο. Περιμένουμε τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Εγώ θέλω δύο ομίλους στη Β’ Εθνική. Πέρσι ήταν άδικο αυτό που έγινε».

Τέλος, για το αν θα παραμείνει στην ομάδα;

«Υπάρχει ένα μακροχρόνια πλάνο στο Θεσπρωτό. Μόνο αν αποφασίσει ο πρόεδρος κ. Αραμπατζάκης να μην συνεχίσει στην ομάδα και αν έρθουν άλλοι τότε δεν θα συνεχίσω. Πρέπει να ολοκληρώσουμε το ποδοσφαιροκοινωνικό έργο στον Θεσπρωτό. Η Θεσπρωτία είναι ένα πανέμορφο μέρος. Αισθανόμαστε με την οικογένειά μου πολύ καλά. Έχουμε καλή φιλοξενία, σαν να είμαστε στο σπίτι μας».