Οι εκπρόσωποι της Super League 2 συναντήθηκαν εκ νέου με τον Λευτέρη Αυγενάκη το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) και το βράδυ της ίδιας μέρας είχαν Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - 20/10/2021
Σέντρα στις 31/10, αντιπρόταση στην ΕΡΤ
Συντάκτης: Sportime24
Στο ΔΣ αποφασίστηκε να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 31 Οκτωβρίου ενώ θα συνεχιστούν οι επαφές με την ΕΡΤ, με την SL2 να στέλνει αντιπρόταση (η πρόταση της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν στα 4,3) με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια. Μάλιστα, στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Super League 2 ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδειξε συγκαταβατικός για να βρεθεί λύση στο τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, μετά τη συνεδρίασή του που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1) Να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ Α.Ε όπου θα επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών .
2) Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στις 31 Οκτωβρίου».