Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση, με νέες μεταγραφές!

Ο τερματοφύλακας, Χρήστος Βορύλλας που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ Βάρδας, ο Γιώργος Θεοφάνης από την Παναχαϊκή και ο ταλαντούχος, Παναγιώτης Γασπαρινάτος έκλεισαν στον ΑΠΣ Πάτραι

Μια καινούργια σεζόν, λοιπόν, ξεκινάει σήμερα για τον ΑΠΣ Πάτραι γεμάτη νέες προκλήσεις, με σημαντικότερη την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μετά από αρκετές μέρες χαλάρωσης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ Πάτραι έχουν το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν, τις 19.00 στο νέο αθλητικό κέντρο της ομάδας «Fair Play» στο Πετρωτό.

Θυμίζουμε ότι ο νέος πολυχώρος πέρασε στην ιδιοκτησία του ΑΠΣ Πάτραι που ήδη έχει στεγάσει την Ακαδημία του. Στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση θα παρευρεθεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο προπονητής Σταμάτης Σαρρής, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Δημητρόπουλος, ο νέος γυμναστής Διονύσης Βαλσαμής και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Χρανιώτης. Φυσικά, το παρών θα δώσει ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Γκοτσόπουλος και ο φροντιστής, Αντώνης Αβράμης.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Στην πρώτη συγκέντρωση έχουν κληθεί οι εξής παίκτες: Βασίλης Γερογιάννης, Αυγερινός Δημητρακόπουλος, Χρήστος Ζέλος, Παναγιώτης Μπακάλης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βασίλης Παπαγεωργίου, Αλέξης Αναστασοβίτης, Κώστας Φούφουλας, Μιχάλης Μιχαλόπουλος, Θόδωρος Σαμπανέι, Μιχάλης Κάρδαρης, Νίκος Φωτόπουλος, Νίκος Σουρανής, Αναστάσης Σουγλέρης, Γιώργος Πυλαρινός, Θόδωρος Βλασόπουλος, Νίκος Βλασόπουλος, Δημήτρης Στανής, Παναγιώτης Τσιρίκος, Δημήτρης Μητρόπουλος, Σταύρος Σούλης. Στους Παπαγεωργίου και Ζέλο έχει δοθεί επιπλέον άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές αναμένεται να ανακοινωθούν από την Πατρινή ομάδα. Ο ένας είναι ο Γιώργος Θεοφάνης, που ανήκει στην Παναχαϊκή και πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Αετού Πατρών. Ο δεύτερος είναι ο τερματοφύλακας, Χρήστος Βορύλλας που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας. Η τρίτη προσθήκη θα είναι αυτή του Παναγιώτη Γασπαρινάτου που αγωνίστηκε με τον Δαβουρλή Κ. ’92 και θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους. Η τέταρτη και τελευταία μεταγραφή είναι ποδοσφαιριστής από την Αθήνα που αγωνιζόταν σε ομάδα Γ’ Εθνικής.

πηγή: pelop.gr