Σπουδαία νίκη για τον ΑΟ Πλαγιάς… 3-1 τον Πανλευκάδιο

Με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Μωραίτη, ο ΑΟ Πλαγιάς του Άρη Φερεντίνου “έσπασε” το αήττητο του Πανλευκάδιου και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα για φέτος με σκορ 3-1, σε ένα γήπεδο που χρησιμοποιούν για έδρα και οι δύο ομάδες, άλλα είναι η φυσική έδρα των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με τον Μωραϊτη, προηγήθηκαν στο σκορ, με το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου. Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη, κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς στην επανάληψη με τον Μάουρο σε 1-1 χωρίς να καταφέρουν την ανατροπή, όμως οι γηπεδούχοι με τον Φερεντίνο στο 60΄ και το Μωραϊτη στο 82΄ σφράγισαν τη νίκη για την ομάδα της Πλαγιάς.

ΑΟ Πλαγιάς(Φερεντίνος)|
 Καταγής Γ., Κοκόλης Γ., Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Κοκόλης Σ., Κυριακίδης, Κοκόλης Χ., Κοκόλης Χ.(11΄ λ.τ. Φραγκολιός, 78΄ Σταμουλάκης), Φερεντίνος , Μωραίτης, Καλογεράκης(89΄ Πανταζής)

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης)| Κοντογιώργης Ι.(46΄ Βενέτης), Κοκντογιώργης Δ., Τσιάβος(46΄ Σουλιώτης), Νάστος Σ., Βεργίνης, Καλογερής(72΄ Νάστος Ν.), Τερζία(89΄ Φιλίππου), Μεϊντάνης, Κόκκαλης, Θεοχάρης, Μάουρο(89΄ Παναγιώτου)