Σπουδαία νίκη του Θεσπρωτού 1-3 στην Λευκίμμη

Σπουδαία νίκη (3-1) του Θεσπρωτού στην Λευκίμμη για την 22η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με σκόρερ τους Πόζογλου δυο φορές και τον Γώγο «καθάρισαν» στη Λευκίμμη παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έπαιξαν πολύ όμορφο γρήγορο ποδόσφαιρο αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε πολλά λάθη. Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να αντιδράσει ούτε να ακολουθήσει τον ρυθμό των κιτρινόμαυρων με αποτέλεσμα να δεχθεί τρία γκολ σε 18 λεπτά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Στέλιος Πόζογλου ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13 ‘υστέρα από ασίστ του Γώγου ενώ δέκα λεπτά αργότερα μετά από κούρσα πολλών μέτρων «έσπασε» την μπάλα στο Γώγο ο οποίος την σειρά του την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού συνέχισαν στον ίδιο ξέφρενο ρυθμό με αποτέλεσμα να πετύχουν και τρίτο γκολ με τον Πόζογλου υστέρα από λάθος της άμυνας των Λευκιμμιωτών ο κιτρινόμαυρος επιθετικός  με λόμπα έγραψε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 36΄με τον Γαστεράτο μειώνοντας 1-3.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Δημήτρη Μουρούτη διαχειρίστηκε άριστα το παιχνίδι και δεν επέτρεψε στην Λευκίμμη να απειλήσει την εστία του Κωνσταντάκου αλλά και όσες φορές έγινε αυτό πότε οι αμυντικοί και πότε ο τερματοφύλακας δήλωναν παρόντες κρατώντας μέχρι το τέλος το υπέρ τους 1-3.

Συνθέσεις ομάδων:

ΑΕ Λευκίμμη
: Ντούνης, Παπαδόπουλος Απ., Στέρεφ, Λίμα, Βασιλάκης, Κιοσσές, Ιωαννίδης, Κάντας, Τσεβανέδης, Τσόφλιος, Γαστεράτος.
Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ε., Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Β., Μπίκας, Κασσαράτε, Γώγος, Ευθυμίου, Πόζογλου.

πηγή: theball.gr