Στα Γιάννινα πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΠΕΠΠ (photos)

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Epirus Palace η ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Στα Γιάννινα πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΠΕΠΠ (photos)

Στη συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι των προπονητών από όλη την Ελλάδα και έγινε μέσα σε ένα άριστο και πολιτισμένο κλίμα ενώ η οργάνωση και η φιλοξενία από πλευράς του τοπικού Συνδέσμου Προπονητών Ιωαννίνων ήταν άψογη.

Από πλευράς ΕΠΟ ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος και πρόεδρος της τεχνικής Επιτροπής Τάκης Παπαχρήστος, τον Δήμο Ιωαννιτών εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Τσόλης ο οποίος έδωσε στον πρόεδρο της ΠΕΠΠ Λάμπρο Ανδριόπουλο τιμητική πλακέτα ενώ από την ΕΠΣΗΠ ήταν ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Δαβής

 

Το Σάββατο συζητήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός αλλά και ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους το οποίο ψήφισαν όλα τα μέλη και στη συνέχεια υπήρχε συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούσαν τους προπονητές.

Την Κυριακή το θέμα ήταν η αλλαγή σε κάποια άρθρα του καταστατικού ώστε να είναι εναρμονισμένα με τον Νόμο. Σε αυτό το κομμάτι υπήρχαν κάποιες διαφωνίες οι οποίες εκφράστηκαν σε κάποια άρθρα ωστόσο στο τέλος το σώμα ενέκρινε τις όποιες αλλαγές θα γίνουν στο καταστατικό.

P4520466

Στον επίλογο τη συνέλευσης ο πρόεδρος της Ένωσης Λάμπρος Ανδριόπουλος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την συμβολή τους στο να διεξαχθεί μέσα σε άριστο κλίμα και χωρίς εντάσεις και τον Ανέστη Ζώη για την άψογη φιλοξενία.

πηγή: passports.gr