Αποκλείστηκε στα πέναλτι ο Τηλυκράτης Λευκάδας

Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ο Τηλυκράτης αποκλείστηκε κατά την διαδικασία των πέναλτι με 5-4 από τον Νέο Αμφίλοχο αγωνιζόμενος στην Λευκάδα και αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση του αγώνα έληξε με ισοπαλία 2-2.

Μόλις στο 6′ ο Τηλυκράτης προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Περιστέρη. Ο Νέος Αμφίλοχος αντέδρασε γρήγορα και στο 13′ ισοφάρισε με κεφαλιά του Κοντογιάννη.

Στο 24′ ο Τηλυκράτης πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ όταν ο Καταγής έκανε τη σέντρα και ο Κτενάς νίκησε το Φωτόπουλο.

Στο 35′ ο Λαγοπάτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοκώνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγκούνη ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2 με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση η οποία έληξε χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες οι οποίες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Στα πέναλτι ο Νέος Αμφίλοχος πήρε την πρόκριση με 5-4.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρα)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας)-Μάνος (Άρτας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Α. Παντζιαράς): Καραγκούνης, Καλογερής, Βασίλας (79′ Καταγής Σ.), Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Φέτσης, Περιστέρης, Κτενάς (56′ Καββαδίας), Γραμματικόπουλος (45 ‘ Πετράκος), Καταγής Γ., Μπαλογιάννης (61΄Γκικα)

Νέος Αμφίλοχος (Θ.Παπαχρήστος): Φωτόπουλος, Μπεκατώρος (56′ Zotaj ), Χρηστογιάννης , Κοκώνης, Ρεπετσάς, Καλοκαίρης (85′ Κωστακιώτης ), Μάλης ,Κοντογιάννης (63′ Κούσης) Τόσκα, Λαγοπάτης (90′ Κολοβάκης),