Στην αναζήτηση παικτών ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Ήδη ο πρώτος γύρος της Γ’ εθνικής έχει ολοκληρωθεί  με τον ΠΑΣ Πρέβεζα να βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 15 βαθμούς (3 νίκες – 6 ισοπαλίες – 4 ήττες).

Η ομάδας της Πρέβεζας στα μέχρι στιγμής 13 παιχνίδια έχει την μικρότερη επίθεση έχοντας σημειώσει 7 τέρματα και την 5η καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί 11 τέρματα.

Το πρόβλημα στην ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ήταν γνωστό από την αρχή μετά τον τραυματισμό του Σιδέρη και είχε να κάνει με το σκοράρισμα, για αυτό και σε κάθε παιχνίδι υπήρχε μεγάλος βαθμός δυσκολίας στο να σημειωθεί κάποιο τέρμα.

Η διοίκηση αυτό το γνώριζε και είχε πει ότι στην διακοπή του πρωταθλήματος στο τέλος του πρώτου γύρου, θα κινηθούν στην απόκτηση έτοιμων παικτών που θα βοηθήσουν τον σύλλογο να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Έτσι λοιπόν την 1η Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος, η διοίκηση θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει τον σύλλογο εκεί που πονάει περισσότερο, που είναι κυρίως στην επιθετική της γραμμή, αλλά και στο κέντρο.

Το onpreveza μίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Τριάντο ο οποίος αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει ονόματα αρκέστηκε να μας πει: ”η διοίκηση σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή μας εξετάζει πολλές περιπτώσεις παικτών που θα καλύψουν σημεία που έχουμε προβλήματα. Αυτά είναι στην επιθετική μας γραμμή όπου κοιτάμε την απόκτηση εντός καθαρού σέντρε-φορ καθώς και εξτρέμ. Κοιτάμε επίσης περιπτώσεις τόσο στην κεντρική όσο και στην αμυντική μας γραμμή. Μέχρι τέλος Γενάρη ο ΠΑΣ θα αποκτήσει 3 ίσως και 4 ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο μας και θα μας βοηθήσουν στους στόχους που έχουμε θέσει εξ’ αρχής”.

Δείτε την βαθμολογία της Γ’ εθνικής στο τέλος του α’ γύρου