Στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ ο ΑΓΟ Φιλιππιάδας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (17/8) η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε ότι ο ΑΓΟ Φιλιππιάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται εκεί που της αξίζει, στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Η προσπάθεια και η επιμονή των τελευταίων ετών τελικώς έπιασαν τόπο και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλο το αγωνιστικό τμήμα, παίκτες και προπονητές, που έδωσαν πραγματικά τα πάντα για την επίτευξη του στόχου. Επίσης θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας και στο Δήμο Ζηρού, που στάθηκαν αρωγοί στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, αλλά και στο φίλαθλο κοινό της Φιλιππιάδας που ήταν κοντά μας στους εντός και εκτός έδρας αγώνες μας.
Η προσπάθεια μας ωστόσο δε θα σταματήσει εδώ. Στόχος μας είναι η επίτευξη μεγαλύτερων επιτυχιών με το ανδρικό τμήμα, ευχόμενοι να λάβουν χώρα στο νέο μας σπίτι, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Φιλιππιάδας. Παράλληλα εννοείται ότι τα παιδικά τμήματα θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ως ελάχιστη συμβολή στην αθλητική παιδεία του τόπου και γιατί όχι στην ανάδειξη νέων ταλέντων για όμιλο μας και για το ελληνικό μπάσκετ.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ ΑΓΟΦ Basketball