Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣNΑ ο Παναγρινιακός που κέρδισε με 3 – 2 την Αναγέννηση Στάνου

Την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Παναγρινιακός, που κέρδισε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου με 3 – 2 την Αναγέννηση Στάνου.

Η Αναγέννηση πήρε προβάδισμα στο 18ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Μακρυπίδη και τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτι του Μήλιου. Στο 35΄ ο Σπύρος Νούλας με εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στο σκορ στον Παναγρινιακό, με το 2 – 1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναγρινιακός μπήκε πολύ καλά και κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κούση από το Μπακαδήμα. Ο Μήλιος ευστόχησε στην εκτέλεση και έκανε το 3 – 1 και στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες με Σπύρο Νούλα, Κούση και Βαγγέλη Βασιλάρη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εκτέλεση πέναλτι του Μακρυπίδη στο 64΄.

Στη συνέχεια ο Κούσης είχε δύο καλές στιγμές, αλλά δε σκόραρε, οι παίκτες της Αναγέννησης δε μπόρεσαν να απειλήσουν και το 3 – 2 έμεινε μέχρι το τέλος. Σε ένα παιχνίδι με τέσσερα πέναλτι ο Μιχάλης Ματσούκας είχε κατά γενική ομολογία σωστές αποφάσεις και μαζί με τους Καλαμπόκη και Κουτρομάνο είχαν πολύ καλή απόδοση.

Το φιλμ του αγώνα.

15΄ Γύρισμα του Μακρυπίδη στην περιοχή δύο παίκτες της Αναγέννησης δε μπόρεσαν να μπουν στην πορεία της μπάλας και να απειλήσουν.

17΄ Ο Πετανίτης ανατρέπεται από τον Καλοκαίρη και ο Ματσούκας υποδεικνύει πέναλτι.

18΄ Γκολ. Ο Μακρυπίδης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 0 – 1.

21΄ Ο Κόκκαλης μπερδεύεται με αμυντικό και στην πορεία της μπάλας μπαίνει ο Παναγιωτόπουλος, που ανατρέπεται και κερδίζει το πέναλτι.

22΄ Γκολ. Ο Μήλιος ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 1 – 1.

35΄ Γκολ. Ο Σπύρος Νούλας εκτελεί φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 1.

39΄ Εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη Βασιλάρη μπλοκάρει εύκολα ο Κόκκαλης.

46΄ Ο Κούσης ανατρέπεται από το Μπακαδήμα και ο Ματσούκας δίνει το πέναλτι.

48΄ Γκολ. Ο Μήλιος νικάει για δεύτερη φορά τον Κόκκαλη και κάνει το 3 – 1. 49΄

Σέντρα του Βαγγέλη Βασιλάρη ο Σπύρος Νούλας πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

52΄ Σουτ του Κούση έδιωξε εντυπωσιακά ο Κόκκαλης.

53΄ Λάθος του Γιάννη Βασιλάρη ο Κούσης έκλεψε και έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

58΄ Πάσα του Βαγγέλη Βασιλάρη στον Κούση που κάνει το σουτ και διώχνει ο Κόκκαλης.

64΄ Σέντρα του Αλπέντζου από δεξιά ο Καρακασίδης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βασιλόγιαννη με το Ματσούκα να δίνει το πέναλτι.

64΄ Γκολ. Ο Μακρυπίδης νικάει για δεύτερη φορά τον Παρδαλό από το σημείο του πέναλτι και κάνει το 3 – 2.

66΄ Σουτ του Βαγγέλη Βασιλάρη η μπάλα έφυγε άουτ.

78΄ Ωραία ενέργεια του Κούση και σουτ από τα δεξιά έδιωξε ο Κόκκαλης.

92΄ Ο Κούσης από δεξιά περνάει δύο αντιπάλους και κάνει το γύρισμα στο Φραγκούλη, που δεν έκανε καλό πλασέ και η μπάλα έφυγε μακρυά από την εστία.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Νούλας Σ., Νούλας Β. (69΄ Γκόλιας), Παναγιωτόπουλος, Καλοκαίρης, Σαμψώνας, Ψηφής, Μήλιος, Κούσης, Βασιλάρης Ε. (83΄ Φραγκούλης Σ.), Βασιλόγιαννης (90΄ Αντωνόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ (Τάσος Σπαής – Γιάννης Καραβασίλης): Κόκκαλης, Βασιλάρης Ι., Κοντός Κ. (61΄ Κοτρότσος), Σαλμάς, Μπακαδήμας, Αλπέντζος, Κοντός Σ., Βαρβάτος, Καρακασίδης (87΄ Τσιλίκης), Πετανίτης (74΄ Θεοδωράκης), Μακρυπίδης.

Πηγή: websports.gr