Στην καλύτερη 11άδα του 3ου ομίλου ο Κούσης

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

photo: intime.gr

Προπονητής – Δημήτρης Μαγκαφίνης (ΑΕ Λευκίμμης): Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, καθώς την αγωνιστική που μας πέρασε, ήταν νικήτρια στο “ντέρμπι των Φαιάκων”, επικρατώντας του Κρόνου Αργυράδων με 2-0. Εξαιρετικό το “κοουτσάρισμα” του Έλληνα προπονητή.

Τερματοφύλακας – Κωνσταντάκος (Θεσπρωτός): Είχε τρομερή παρουσία υπερασπιζόμενος τα γκολπόστ του “πλατανόφυλλου” στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας. Η βοήθειά του ήταν καθοριστική και βοήθησε τους Ηπειρώτες να φύγουν αήττητοι από την Καστοριά (1-1 έληξε το ματς).

Αμυντικός – Παπαδόπουλος (ΑΕ Λευκίμμης): Μια… γεμάτη εμφάνιση από τον Έλληνα οπισθοφύλακα, που σκόραρε στο ματς με τον Κρόνο Αργυράδων.

Αμυντικός – Καζανάς (Ναυπακτιακός Αστέρας): Διατηρήθηκε το ακέραιο στη Ναύπακτο για τον Αστέρα, με τον εν λόγω αμυντικό να δηλώνει το παρών όποτε χρειάστηκε.

Αμυντικός – Σιδηρόπουλος (Μακεδονικός Φούφα): Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία των Πτολεμαίων σε ακόμη ένα παιχνίδι, με τον Σιδηρόπουλο να βοηθά εξαιρετικά.

Αμυντικός – Πάκος (Θρίαμβος Σερβιανών): Σε μια εύκολη νίκη με 3-0 προχώρησε ο Θρίαμβος Σερβιανών, με τον Πάκο και τους υπόλοιπους αμυντικούς να αντιμετωπίζουν καίρια κάθε πρόβλημα που προέκυψε.

Μέσος – Λαγός (Ναυπακτιακός Αστέρας): Πέτυχε το δεύτερο γκολ του Αστέρα, στην εύκολη νίκη επί των Γρεβενών Αεράτων με 4-0.

Μέσος – Τσιαφίτσας (Θρίαμβος Σερβιανών): Με τα δύο του γκολ στο παιχνίδι με τη Φλωριάδα, ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Μέσος – Κούσης (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Έχασε η ομάδα του με 2-1 από το Σούλι, ωστόσο ο Κούσης μείωσε στο 89′, ενώ να σημειωθεί πως είχε περάσει ως αλλαγή στο 63′.

Μέσος – Τσουμάνης (Σούλι Παραμυθιάς): Άνοιξε το σκορ, στην αναμέτρηση με τον Αχέροντα.

Επιθετικός – Γραμματικόπουλος (Ναυπακτιακός Αστέρας): Βρίσκει πολύ εύκολα δίχτυα και το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική. Τις προάλλες, πέτυχε δυο γκολ στο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής.

Επιθετικός – Τσιόφλιος (ΑΕ Λευκίμμης): Έκλεισε τον χορό των τερμάτων στο ντέρμπι της Κέρκυρας, “κλειδώνοντας” το τρίποντο για την ομάδα του.