Στην Καστοριά ο Ιωαννίδης

Την απόκτηση του 22χρονου στόπερ ανακοίνωσε η Καστοριά.

Σε ενίσχυση στα μετόπισθεν τους προχώρησαν οι «γουναράδες», οι οποίοι έκαναν δικό τους τον Δημήτρη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ, καθώς και αμυντικός μέσος θα αγωνίζεται πλέον με την ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Πυθαγόρα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ιωαννίδη, για την χειμερινή περίοδο 2017-2018.

O Δημήτρης Ιωαννίδης, είναι γεννημένος στις 20/02/1995, στην Καστοριά κι έχει ύψος 1.85m και βάρος 80 Kgr. Αγωνίζεται με επιτυχία, στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου και η εμπειρία που έχει αποκομίσει, τον καθιστούν ένα πολύτιμο όπλο στο «οπλοστάσιο» του Νίκου Εμμανουηλίδη.

Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Δημήτρη Ιωαννίδη:

Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ

2017-2018 (α’ εξάμ. Πυθαγόρας Τοπικό

2014-2017 Πυθαγόρας Τοπικό

2013-2014 Παναργειακός Άργ. Ορεστικού Τοπικό

2012-2013 Παναργειακός Άργ. Ορεστικού Δ΄Εθνική

2010-2012 Παναργειακός Άργ. Ορεστικού Τοπικό

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Δημήτρης Ιωαννίδης, δήλωσε τα εξής:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να φορέσω τα χρώματα της Καστοριάς, μίας ομάδας με τόσο μεγάλη ιστορία, στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι η Καστοριά μου δίνει την ευκαιρία για να κάνω το παραπάνω βήμα στην καριέρα μου

Στόχος της ομάδας μου είναι να κάνει τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα», για να μπορέσει να διεκδικήσει και να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Σε αυτή μας όμως την προσπάθεια χρειαζόμαστε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, που ευελπιστώ ότι, από τώρα και στο εξής, θα είναι η δέουσα και θα μας εμψυχώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να πετύχει η ομάδα μας τη σωτηρία της».

Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε Καλή Χρονιά»