Στην Ξάνθη η αποστολή του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Στην Ξάνθη βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου όπου και πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το αυριανό ματς με τον Ορφέα Ξάνθης.

Αναλυτικά:

Στην πόλη της Ξάνθης βρίσκεται η αποστολή του συλλόγου μας ενόψει του αυριανού αγώνα των μπαράζ ανόδου τις Γ´ εθνικής κατηγορίας με τον Ορφέα Ξάνθης. Ώρα αγώνα: 18:00
Με την σημερινή χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας της Αναγέννησης Θαλάσσιας τελείωσε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του συλλόγου μας.
Ο τεχνικός της ομάδας μας δεν ανακοίνωσε αποστολή, απεναντίας επέλεξε να πάρει και τους 27 ποδοσφαιριστές λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.
Η Διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων θέλει να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση της Αναγέννησης Θαλάσσιας. Η ανταπόκριση του συλλόγου όταν τους ζητήσαμε να προπονηθούμε στο γήπεδο τους ήταν θετική από την πρώτη στιγμή, παραχωρώντας μας μάλιστα το στάδιο σε άψογη κατάσταση, κάτι που τους τιμά ιδιαίτερα για την βοήθεια τους. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία που μας παρείχαν.