Στις λεπτομέρειες ο ΠΑΣ Αχέρων αποκλείστηκε 0-1 από ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καστάνιος στο 23′ λεπτό νίκησε εκτός έδρας τον Αχέροντα Καναλακίου με 0-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές από τα πρώτα λεπτά, με την φάση που να ξεχωρίζει να είναι στο 2′ για τον Αχέροντα Καναλακίου, οπού ο Ζδράβος σούταρε και ο Βάτερμαν μπλόκαρε. Στο 23′ λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έκανε ο Παπανίκου στον Καμάου μέσα στην περιοχή, με τον Καστάνιος να ευστοχεί στην εκτέλεση και να κάνει το 0-1. Ο ρυθμός ήταν ανεβασμένος, αλλά δεν μπήκε κάποια άλλο γκολ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν να κυνηγήσουν το σκορ, αφού έχασαν ευκαιρία στο 59′ λεπτό, με τον Βάτερμαν να μπλοκάρει ξανά, ενώ ο ΟΦΗ πέρασε στην αντεπίθεση στο 64′ λεπτό με τον Καστάνιος, με τους αμυντικούς του Αχέροντα Καναλακίου να διώχνουν. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, με τον Βασιλειαδή στο 78′ λεπτό,, με τον Βέρμπη να αστοχεί σε κενή εστία στο 80′ λεπτό, αλλά και με την κεφαλιά του Ζδράβου στο 90′ λεπτό, η οποία σταμάτησε λόγω υπόδειξης offside. Ο ΟΦΗ νίκησε εκτός έδρας στην Πρέβεζα τον Αχέροντα Καναλακίου με 0-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνθέσεις:

Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας):Bλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καπίας, Παπανίκου, Ζδράβος, Φράγκος, Πότσης, Γεωργίου, Βέρμπης, Τσούτσης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας):Βάτερμαν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Γκαγιέχος (45′ Λυμπεράκης), Ναμπί (60′ Γρίβας) , Σελίμοβιτς (45′ Μεγιάδο) , Φαν Ντούινεν (60′ Νέιρα), Καμάου, Καστάνιος (76′ Ντουρμισάι).

πηγή: liganews.gr