Στον «αέρα» παραμένει η συμμετοχή Ανατολής και Θύελλα Κατσικά στη Γ’ Εθνική

Η μεν Ανατολή πέτυχε την παραμονή της στη Γ’ Εθνική κατόπιν και της αναδιάρθρωσης που αποφάσισε η ΕΠΟ, η δε Θύελλα Κατσικά ως πρώτη τη στιγμή της διακοπής της Α’ Ερασιτεχνικής, πήρε το εισιτήριο της ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Παρ’ όλα αυτά, λίγο μετά τα μέσα Ιουλίου οι διοικήσεις των δύο ομάδων ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουν να δηλώσουν τη συμμετοχή των ομάδων τους στην τελευταία τη τάξει Εθνική κατηγορία.

Στην Ανατολή οι Γ.Σ. αναβλήθηκαν αλλεπάλληλες φορές και οι ζυμώσεις για το νέο Δ.Σ. οδηγούν στη μετάθεση της ημερομηνίας της ΓΣ για την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών.

Μάλιστα αυτό το ΣΚ γίνονται συναντήσεις για το νέο ΔΣ και το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα τα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση δήλωσης συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, έστω και με περιορισμένο μπάτζετ. Ο φόβος ενός νέου lock down ή των άδειων κερκίδων, είναι αυτό που κρατάει πίσω τις εξελίξεις.

Να σημειωθεί ότι το γυναικείο τμήμα λειτουργεί ξεχωριστά από το ανδρικό και θα λάβει κανονικά μέρος στη Γ’ Εθνική των γυναικών, καθώς το μπάτζετ της επόμενης περιόδου έχει εξασφαλιστεί.

Στη Θύελλα Κατσικά υπήρξε διάψευση χθες ότι η ομάδα θα δηλώσει σίγουρα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως υπάρχουν παράγοντες που σκέφτονται να πάρουν το ρίσκο και όλα ακόμα είναι ανοιχτά. Πιθανόν μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να έχουμε και για τη Θύελλα Κατσικά την αντίστοιχη απόφαση.

πηγή: super-fm.gr