Στον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Ντάβανος!

Την απόκτηση του Δημήτρη Ντάβανου ανακοίνωσε σήμερα ο Εθνικός Φιλιππιάδας.
Η ανακοίνωση του Εθνικού Φιλιππιάδας: 
Στην έβδομη και πολύ σπουδαία μεταγραφή προχωράει η ομάδα μας!!
Πρόκειται για τον ταλαντούχο και πολύ μαχητικό μέσο που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αποδείξει ότι είναι παίκτης αξίας και εμπιστοσύνης στον αγωνιστικό χώρο Δημήτριο Νταβάνο ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Θρίαμβο Λούρου υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή μας Γιώργο Γιάννου όπου ήταν και επιθυμία του η προσθήκη του νεαρού ποδοσφαιριστή στον Εθνικό μας!
Ο Δημήτρης ξεκίνησε την καριέρα του στις πολύ αξιόλογες ακαδημίες του Παναιτωλικού από 10 ετών και αγωνίστηκε έως την Κ19. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Σκουφά Κομποτίου και έπειτα από τον Θρίαμβο Λούρου.
Ο Δημήτρης μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου και έχει ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα καθώς τη χρονιά με τον Σκουφά πέτυχε 5 γκολ και πέρυσι με τον Θρίαμβο 7 γκολ!!
Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον Εθνικό μας!!
Παρακάτω απεικονίζεται ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος καθώς και με τον διευθύνων σύμβουλο Θανάση Λιόντο φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας!!