Στον Θεσπρωτό Βασιλάκης, Παππάς και Στεργίου

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προετοιμάζονται ήδη με την ομάδα από την πρώτη ημέρα. Πρόκειται για τους Δημήτρη Παππά (24 χρ. τερματοφύλακας), Σπύρο Βασιλάκη (21, κεντρικός αμυντικός) και Κωνσταντίνο Στεργίου (20, κεντρικός μέσος).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Θεσπρωτός:

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ!
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση τριών παικτών, οι οποίοι εντάσσονται στην ομάδα μας ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2.
Ο 21χρονος (12/1/2000) Σπύρος Βασιλάκης, είναι κεντρικός αμυντικός ο οποίος ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός στόπερ, είναι γνώριμος στους θεσπρωτούς φιλάθλους από την πολύ καλή σεζόν που είχε με το Σούλι Παραμυθιάς στη Γ΄ Εθνική, ενώ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου με τον ΠΑΣ Αχέρων.
Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παππάς, επιστρέφει στον Θεσπρωτό μετά από μια επιτυχημένη διετία φορώντας τα γάντια στον σύλλογό μας (2016-18). Ο 24χρονος (12/6/1997) γκολκίπερ ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μετά τη θητεία του στην ομάδα μας υπερασπίστηκε τις εστίες των ΑΕ Καραϊσκάκης και Αναγέννησης Άρτας.
Ο Κωνσταντίνος Στεργίου είναι φέρελπις κεντρικός μέσος με πλούσιο βιογραφικό παρότι 20 ετών (23/3/2001). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κρόνο Αργυράδων, Ατρόμητο Κ17, ΑΟΚ Κέρκυρα, Θιναλιακό, Βολίδα ενώ η πιο πρόσφατη ομάδα του ήταν ο Αίας Σαλαμίνας.
Ευχόμαστε και στους τρεις σας υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!