Στον Θεσπρωτό ο Αποστολίδης

Δεύτερη μεταγραφη ο Θεσπρωτός.
Μετά την επιστροφή Καρβούνη οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν και θα εντάξουν στο δυναμικό τους τον υψηλόσωμο σέντερ φορ Ραφαήλ Αποστολίδη.

Ο νεαρός (γεννημένος 6/6/97) Γρεβενιώτης επιθετικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική με τα χρώματα του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθεάς και μάλιστα είχε σκοράρει απέναντι στον Θεσπρωτό (στο 1-1 μέσα στην Καστοριά). Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα των Γρεβενών Αεράτων μεταπήδησε στον γειτονικό Πυρσό ενω για μια τριετια αγωνίστηκε στο τοπικό της Κοζάνης και την Ακαδημία Βοΐου όπου και πήρε πέρυσι μεταγραφή στον Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Διαβάστε τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις στο «theball» το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων:
«Η μεταγραφή μου στον Θεσπρωτό είναι μια πρόκληση για την καριέρα μου. Πρώτη φορά θα παίξω αυτήν την κατηγορία. Αισθάνομαι δυνατός και έτοιμος. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με έφεραν εδώ και τους ευχαριστώ γι’αυτό. Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω την καλύτερη δυνατή χρόνια να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»
Πηγή: theball.gr