Στον Παναρκαδικό ο Τσάνης

Ο 18χρονος μέσος του Θεσπρωτού μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και θα αγωνιστεί στον 8ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής μετά χρώματα του Παναρκαδικού.

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήρθε το καλοκαίρι στους κιτρινόμαυρους από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, άλλα δεν κατάφερε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να  φύγει για την ομάδα του Παναρκαδικού.
Ο Τσάνης εκτός των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί και στη κ17 της Κέρκυρας ενώ έχει υπάρξει και διεθνής  με την ομάδα παίδων.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αρκάδες:

“Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Τρέσα και Αλέξανδρο Τσάνη.

Ο Βαγγέλης είναι 20 ετών και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Διδύμων και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Ένωση Ερμιονίδας στην οποία και μέχρι πρότινος ανήκε αποτελώντας βασικό στέλεχος αυτής στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο Αλέξανδρος είναι 18 ετών και αγωνίζεται επίσης ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Α.Ε.Κ. (U-17) και (U-20) και κατά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Θεσπρωτού.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη και τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων τους.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ”