Στον Πανσερραϊκό οι Δημήτρης Μάντζιος και Ντίνος Νικολόπουλος

Τη φανέλα του Πανεσερραϊκού θα φορούν τη νέα σεζόν οι Δημήτρης Μάντζιος και Ντίνος Νικολόπουλος.

Οι “ερυθρόλευκοι” των Σερρων συμμετέχουν στον 4ο όμιλο της Β΄ Εθνικής και θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία. Οι δύο αθλητές προέρχονται από εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του ΑΓΣ Ιωαννίνων και να ανεμένεται να βοηθήσουν σημαντικά. Ο Γιαννιώτης center είχε 288 πόντους και ο πολύπειρος σκόρερ 427.

Το post του Πανσερραϊκού:

ΜΠΑΣΚΕΤ Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Τα «λιοντάρια» ανανεωμένα ξεκίνησαν την προετοιμασία!
Το απόγευμα της Τρίτης 23 Αυγούστου παρουσιάστηκε επίσημα, στο ΔΑΚ Σερρών, η νέα ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ που θα αγωνίζεται στον 4ο ομιλο του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση της ομάδας της ΑΕΣ (Προπονητής Χρήστος Γκαβανόζης), που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με την οποία θα υπάρχει πλέον πολύ στενή συνεργασία (καθώς αξιοποιείται η διάταξη της ΕΟΚ περί θυγατρικών ομάδων) με προώθηση των ταλαντούχων αθλητών της στην ομάδα του Πανσερραϊκού.
Το καλωσόρισμα ανέλαβε ο Τάσος Παναγιώτου πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και την υποδοχή ο Γενικός Αρχηγός των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ και ΑΕΣ, Βέρρος Κωνσταντίνος, δίνοντας το πνεύμα και την φιλοσοφία που έχει η διοίκηση για την ομάδα.
Στόχος η δημιουργία ομάδας με αγωνιστικό πνεύμα, η διατήρηση πρωτίστως στην κατηγορία και αναλόγως των συνθηκών ο πρωταγωνιστικός ρόλος…
Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση των ομάδων με τους: Μαντζαρίδη Μιλτιάδη Αρχηγό Πανσερραϊκού, Πεχλιβανίδη Θάνο Αρχηγό ΑΕΣ, Παρασκευϊώτη Αλέξανδρο Έφορο Πανσερραϊκού, Κοβανίδη Σωκράτη έφορο ΑΕΣ, Χρυσανθίδη Βασίλη Τεχνικό Σύμβουλο, Παπαδόπουλο Νάσο, γιατρό της ομάδας και Κοφωτόλη Νίκο Φυσιοθεραπευτή.
Την ομάδα του Πανσερραϊκού αποτελούν οι:
• Κακιούζης Γιάννης (προπονητής)
• Κήρυκος Νίκος, Πεχλιβάνος Ραφαήλ (βοηθοί προπονητή)
• Μποτσιος Δημήτρης (Γυμναστής)
Ανανέωσαν οι Γεωργιανός Παντελής, Κεραμάρης Γιάννης, Μπίλιος Γιώργος, Ντίνος Λεωνίδας και Χριστοδούλου Νίκος.
Οι νέοι αθλητές που ήρθαν στην ομάδα είναι οι: Αποστολίδης Γιάννης, Αχτσής Σίμος, Γρίψιος Πέτρος, Μάντζιος Δημήτρης, Μιλόσεβιτς Νεμανια, Νικολόπουλος Ντινος και Χατζόπουλος Χρήστος.
Η Διοίκηση των «λιονταριών» ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν τόσο τον προπονητή Μασλαρινό Γιώργο όσο και τους αθλητές: Ασημάκη Γιώργο, Γκούτζια Θωμά, Γούνα Γιώργο, Δατσιάδη Δωρόθεο, Δημητράκα Βαγγέλη, Παγωνίδη Δημήτρη, Στεφανίδη Άλκη, Χαρίτογλου Νίκο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία.