Στον Πιερικό ο Χατζηδίμπας

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις ενώ έγιναν και οι πρώτες προσθήκες στο σύλλογο της Πιερίας. 

Ο Πιερικός ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Κωνσταντίνου Χατζηδίμπα (φωτ.) και Φερνάντο Κόλα. Ο πρώτος είναι γεννημένος 12/05/99, αγωνίζονταν στην SL2 με την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης (παλαιότερα έπαιξε σε Ιάλυσο, Εργοτέλη και ΠΑΟΚ), είναι μέσος και κατάγεται από την Πιερία. Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19/08/2002, αγωνίζονταν στη Γ΄Εθνική με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, είναι ακραίος μεσοαμυντικός και κατάγεται από την Πιερία.

Ακόμη, μετά τις ανανεώσεις των Φλορεντίν Μπουόλι, Νίκο Τζήμα, Σάββα Τοπαλίδη, Κωνσταντίνο Ίτσιο, η διοίκηση του Πιερικού ήρθε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τους Χρήστο Μαυρίδη, Γιώργο Γαλανόπουλο, Κωνσταντίνο Αλεξιάδη, Χρήστο Καρανάτσιο και Γιώργο Σκαμπαρδώνη.

Αναλυτικά: «Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για την ομάδα μας ήταν αυτή που πέρασε. Έτσι είναι προγραμματισμένη να κυλήσει και αυτή που έρχεται, με τις ανανεώσεις παραμονής αλλά και τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών για την συμπλήρωση του φετινού ρόστερ του Πιερικού, να αποτελούν το κυρίαρχο θέμα των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες αυτές.

Έτσι, η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως μετά από καθημερινές επαφές, συνεχίζουν να αποτελούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι:

Φλορεντίν Μπουόλι, Νίκος Τζήμας, Σάββας, Τοπαλίδης, Κωνσταντίνος Ίτσιος, Χρήστος Μαυρίδης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Αλεξιάδης, Χρήστος Καρανάτσιος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης.

Ευχόμαστε σε όλους πολλές επιτυχίες με υγεία και το «Π» στο στήθος!

Επίσης αποκτήθηκαν οι:

Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας και Φερνάντο Κόλα. Ο πρώτος είναι γεννημένος 12/05/99, αγωνίζονταν στην FL2 με την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι μέσος και κατάγεται από την Πιερία. Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19/08/2002, αγωνίζονταν στη Γ΄Εθνική με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, είναι ακραίος μεσοαμυντικός και κατάγεται από την Πιερία.

Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το «Π» στο στήθος!

 

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε».